baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to je důležitější než nějakej správnej postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ty ,ale to by ses divil ,kolik tam takovych magoru bylo mam dojem že někteři že ještě žijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak zas tak dlouho ze škly nejsi, tak spíš ještě žijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak pátek a půlka soboty na Rally Šumava , v sobotu večer na finále místní hokejový ligy , pak a nse zapilo vinikající 2. místo , dneska do odpoledne válenda bnásledovala odpolední návštěva s ochutnávkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Zdravim vsecky v Hospode, doufam ze u stolu je jeste jedno mistecko, rad cas od casu prisednu a pokecam o vsem moznem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 áááááá už se to tu slejzá čus hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 KONECNE jen sedejte , mista je tu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 přesně, je tu skoro prázdno, tak se tu můžete i rozvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Takze takova komorni atmosfera jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Vetsinou ve dvou, maximalne ve trech dopoledne uchylarny, na vecer nam zbyva zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 jo, když se stavíš dopoledne, jsou tu vrchní prasáci Jirka a Ondra a to se tu řešej jen úchylárny Na večer je to tu klidnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ja jsem takovy nocni zivel, takze tu budu za tu slusnou cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak posledne jsme resili kacenu jo Jirku bere asi zverina a v poledne se hlasi co se obedvalo my to se strejdou Barisem vetsinou resime mekacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no jozzi, ve čtvrtek jsem zhřešil v king burgerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Styd se ! Takhle proti mekovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Me teda moc ty jejich grill hambace nejedou...pritom jsem se kdysi taaaak tesil, ze zkusim neco noveho. Moje prvni ochutnavka BK byla nahodou zrovna v Krakowe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 ale maj to tam taky dobrý, hlavně tam jde cejtit, jak je to z grilu, zajímavá chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 No mě právě ta chuť přišla zajímavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak zajimava jo, ale nemuzu si pomoct...me prijde trosku umela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Ja zustanu radeji u meka big tasty je big tasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Takova jako by to mleli pul napul s igielitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 no já to budu střídat, dlouho jsem už nebyl v kfc, tak taky musím někdy zajít zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Hlapi, mizim, ve tri rano na nohy a hura na letiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 pořád někde lítáš čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Stastnou cestu Taky se uz loucim, jsem uz nejaky mrtvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.