jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 a tak něčim třeba doplnit nudu v televizi a do hospody nepujdu , nene , to je daleko ,přes cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 tak to bys zvládl se tam dobelhat A co, už máš vymyšlený plány s těma kolama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Zdravicko )) Dneska to vidim na Lays STRONG :D Jen to pivko k tomu chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Marku ,přijed ke mně ,ja jsem zasobeny a klobasku jsem měl svoji ,ještě co mi zbyla z uzeni , hlapi ta byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ahoj jozzi, klobásku bych si taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Kdyby se mi tak chtelo, jako ze se mi uz nechce, tak bych dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Strejdo přiště přiudim , vlastnoručně dělany ,jen libovy masičko Marku , tak daleko to zas nemaš ,s prujezdem Karvnou cca pulhodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 tak to mi pak musíš nějakou schovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Bych ti ji i poslal ,ale představ si jak by dojela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jo vidis, ty jsi z CT, ja mam porad zafixovanou Ovu Priste se urcite stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 V Ově jen o vikendech a v Těšíně bydlim primo u koupaliště tam trefit musiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 no už by v tý krabici běhala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 to ani ne ,ale určitě by ji označili jako chemicky nebezpečne zboži to viš ,hodně česneku a dřevo s ovocnych stromku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Mozna tusim kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 jozzi nedělej mi tu chutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 No tak koupaliště vedem jen jedno male město na vic nemame jinak strejdo jsou perfektni a uz koncim ,slibuju , jo a nej jsou jak se pak tak měsic podsuši , jak čabajka , mnam mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 no ty si teda žiješ, takový dobroty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak to chapu Cabajku ja raaaad, to bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 No jo co si člověk nevyrobi to nema ja si udim dost často ,holt mam rad maso ,hoooodně masa a bramboraky ,kua po tom semužu utlouct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ted to prehanis, fakt mi delas chute...perfektni bramboracky maji v Giovanni pod Kovonskym mostem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 no takhle na večer tu rozebírat jídlo, to je jak zatrest :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Marku , tam jsem taky parkrat zavital .. Strejdo tak si neco zobni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 nemůžu, mekáč se už na mě trochu začíná podepisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Dneska jsem v Mcu obedval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 a co mam řikat ja , ja mam lavor jak Paroubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.