spineshank Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 spat joo?jsem od 7 hodiny vzhuru a od 8 uz makam,ale klido bych si polezel a prospal se to jako jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 dostal jsem odkaz na jednu zajimavou mapu tak mrknete http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/mapa-nejvetsi-prsa-maji-rusky-a-skandinavky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 takovou mapu by měli davat každemu hlapovi už při narozeni a to povině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Zdárec.... tak jaká u vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 a zdravičko co u nas kde u nas kdo u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Zdravicko Jen jsem prisel a hned zase valim smer Nosovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 pro pifko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Jozzi , moc otázek ... kdo tu honil ty 14ky kola.... mám pocit, že se mi jedny válej ve sklepě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Nene podivat se do Mobisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 pan kyblik ja jeste spiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Mobisu ? co zas je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 cau no pracovne aspon u me tady,pocasi vselijaky,rano nadherne azuro jako prase ale nejak se to kazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Delaji pro Hyundai prototypy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 ouuu , tak to je něco ,pro škodověnku by neudělali ? ještě mi řekni že tam pracuješ ... jinak do okoli bych potřeboval ,do milaty hybi mi ofuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ondro nesmíš to vidět tak černě, alespoň se to vychčije a o víkendu bude pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Neee nepracuju, delal jsem rok pri skole v Conti, letos koncim vysku, takze si musim vybirat noveho zamestnavatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 tak ja to cerne nevidim,ale trebas vcera jsem byl poradne zmrzlej po treninku,k veceru tu par kapek spadlo,k tomu ten vitr,nic moc pocasi na trenink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 aaa dalši vysokoškolak , chlapi kolik vas tu je ? ja bych tě zaměstnal rad teda unas ve firmě se každa šikovna ruka i hlava hodi ale mam dojem že mame plne stavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 jop vždyť vy už blbnete venku co .... kdy to vidíš na Wimbledon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Hlapi , nepřehanějte to s tim sportem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Něco dělat musíš, jinak se pak nevejdeš do futer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 v klidu , hraju rekreačně ping pong a karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 karty, to je vyloženě dřina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 ani neřikej , hodiny soustředěni ,hektolitry piva a nahuleno žeby šlo krajet ještě občas si střelim šachy , na fotbalek už nemam kolena a na hokej zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Jozzi , to víš mřížka ty zuby vyřeší ... kolena to je větší průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.