spineshank Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) dobre ranko , v rahotě ? , ja se tam teprv hystam musim hodit listek s marodkou tak to bude při jednom i s tankovanim Editováno: 26. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 dneska všihni pracujou ? Libore, Ondro , kde jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 tak ja uz po o dnes zelnacka a kundapao s hranolkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja si dělam kuřeci maso na žampion a k tomu smažene nudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 venku je nadherne tak mam fofry od rana jako prase,pomalu nam to zacne ted ta trava poroste o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ani neřikej ,a ja furt bez sekačky ,ale skočim si do mounfildu ,na ty moje metry mi naka obyč stači tim sfinstvem co tatka dotahnul před 2Oti lety z německa se už fakt sekat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Brý podvečír!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a vitej vitej ,konečně se tu někdo ukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 A pán marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No to viš ,mam vyhazky jen 3 hodinky tak se pak nudim jak prase ,ale dneska jsem se neloudal a vyluxoval cely auto zas se leskne a voni kua všude hlupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 na to se chci taky vrhnou asi hned zítra nebo v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jo , tak zitra se vrhnu na leštěni a v sobotu jsem slibil rodině menši vylet takže zas budu jak prase ... ono ta marodka ale škodi , hlavně peněžence ,sedim furt na aukru a allegru a hledam zaujmave doplnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Když jsem tak pročítal kdo má jaký a odkud kořeny, přidám též stručný rodokmen: - z mámy strany: prabába a babi němky praděda němec a děda (1. česká generace ) máma češka - z tátovo strany:prabába a babi maďarky praděda a děda maďaři (nedobrovolně žijící na Slovensku) táta rozený maďar s občanstvým maďarským, slovenským a českým :kol-31: Dodnes nechápu, jak se v podstatě německá a maďarská rodina mohla dát do hromady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Aukro to je nemoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 :D :D a tedka mi řekni ktery čech je vlastně čech dyt my tu jsme jak madarsky gulaš , vše v jednom kotliku , protřepat ,nemihat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 nu asi jich tu moc nenajdem ale máme tu taky s čechy i s polskýma a tureckýma předkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ja jsem přišerny original se někdy divim sam sobě mohli by mě hodit do guinesofky a maš pravdu aukro je zlo , ale přišerne ,normalně bych to zakazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Čus Tak jak tu žijete? Jojo, aukro je nakažlivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Strejdo ,kde ty ses cely den valel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 sem pořád někde lítal a teď k večeru jsem dělal operaci auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a všiml jsem si Libore , řeknu to otevřeně ,autu to neprospělo ,zakony to je zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jakou prosim tě, bylo to složitý a nebolelo to fabinku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 já vím no, taky mě to štve, ale tak nebudu to riskovat, abych natrefil na nějakýho drsnýho policajta, co mi to dá sežrat, když teď už maj všude ty měřidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Kyblik: Nebolelo, jen jí to trochu zkazilo vizáž (sundal jsem přední folie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.