Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hele nechceš vzít i ministerstvo dopravy? budou příplatky :D

Proč ne , cesty musi byt v cajku , a zakažu řidit nad 60 dědci za volantem na parkovišti u kauflandu to je zlo :D

No nejen dědci :-)

jo, to už je pak tvoje pravomoc, ale až nám bude 60, tak ten zákon zrušíme :D

ale kdopak to přišel na jednani vlady :D ... no ja nejhuř snašim ty dědky ,už mi došlo jedno tempo a jedna lakova tužka :D

a do kauflandu budou moct jen navečer at neruši lidi :D kua ja ve čtvrtek po ranu něco potřeboval , nebyly ani voziky :D a to tempo , jak ja zamlada :D

to se naučíš rychle :D

Zdravicko vsem :)

Panove vy jste me uplne zazdili :( Ja chci mit poradny post ve vlade, at se na to vrhnem spolecne :D

Jinak uz jsem zpet z vyletu ;)

jozzi: Nemas pro me dobrou zpravu ohledne vsak ty vis ceho? :D

to bude vlada panečku , my to rozjedem ve velkym :D

No ty budeš ministr osvětlení :D

Marku nema žadne info ,polaci už maj dovolenky :D to viš tyden volna si prodlužujou jak to jen jde :D

Marku jake ministerstvo by Te zaujmalo ?

jozzi, premiér už mu ministerstvo určil :D

a všiml jsem si pane premiere ;) , ale prvni věc bude to žradlo , tož se musim ještě dopast :D

jo, to bude první bod hlasování :D

ja myslim že to odkelpem všihni a htělo by to i filialku mekače ;)

mekáče znárodníme a bude :D

Nooo tak ja jsem jeste malo najezeny, musim pridat, abych byl ten spravny ministr :D Ale osvetleni slysim prvne :D Sel bych do dopravy, nebo vnitra, nebo skolstvi - rodina ucitelu :D

baris: vyborny napad, hlasuji pro :D

to je napad hodny premiera :D :D :D a kfcčko taky :D :D :D kde se nam stratil ministr osvětleni ?

Marku si potřebuješ nahrabat viď? :D tak si je vem všechny :D

Upraveno od baris

obrana je přece moje pane premiere :D

jozzi, obranu ti nikdo nebere :D A tu dopravu si teda taky nech ty :D A osvětlení, vnitro a školství bude Marka :D

jsem pro , na tu opici z vnitra se nemužu ani koukat :D a na školstvi nejsem, mě sestřenky učily , to mi stačilo :D

baris: Ok beru vsechny, to vis chudy student :D

Neztratil jsem se, jen jsem zhasnul led diody :D

Jinak pokud by byl zajem, muzu sehnat i LED osvetleni domacnosti ;) Ted to myslim vazne :) Patice GU10, E14, E27 atd...v celem dome uz mame led svetla a perfektni, 3W led = 35W klasicke wolframove zarovky. Pokud je zajem, muzete se stavit podivat ;) Plny lustr pred mel 5x40W = 200W....ted s LED 5x3W=15W a sviti to dokonce lepe ;)

Ok beru :D Napady uz jsou, tak ted hura na to...kdy je jdem sesadit, abych si vzal volno ? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.