s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Taaaam jich je A muj oblibeny Starbucs Ne jak ten prdek v Ove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 tak si tam od vás udělejte spolešnej výlet a stavte se v praze za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 11.5 jedo do CB pres Prahu, ale nevim jestli budu mit dost casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ja se do praglu nehystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 příští tejden by měl mít nejspíš od práglu volno zrovna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 , tak přijed strejdo k nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 teď to nejde, už se musím pomalu začít učit na státnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 a jeje , ještě že to mam za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 no ono to nějak dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 noo tak to jsme dva, ja ted dopisuju diplomku Co studujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 tak státnice mám naštěstí taky za sebou ... ufff jj v Praze je mekáčů po koko* :D ve Starbucksu jsem byl tu v OVĚ ... kafe dobrý,ale nasrali mě ... v USA jsem často jedl bagel s creamcheese ... tak že si to dám ve Starbucksu a oni že nemají žádný creamcheese .. tak to mě fakt naštvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Creamcheese ani neznam Cos delal v USA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 (editace) creamcheese ... to je něco mezi pom.máslem a taveným sýrem po zkončení VŠ jsem jel do USA s jedním studenstkým programem Work and Travel ... chvíli jsem byl v New Yorku a pak na Floridě a makal jsem v supermarketu a v restauraci .. bylo super!!! Editováno: 1. Květen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 já zatím jen bakalářku, ale tauž je odevzdaná. Studuju evropskou hospodářskou správu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 strejdo ... to je pro mě španělská vesnice ... ale mohl by jsi nám potom obstarat nějaké dotace z EU na úpravu našich aut??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tom: perfekt, tak to by se mi taky libilo urcite se tam chci podivat...hele to mi pripomen na sraze a pobavime se o tom, ok? baris: tak tohle uz mam nastesti za sebou, aspon uz neco mam a ted jen to navysit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Maro jasně proberem to ... ale já tam byl v roce 2001 ... a od té doby jsem se o to už nezajímal ... ale věřím,že ten program stále funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tome tak pro mě je to taky španělská vesnice, ale tak třeba mi taky poradí O2 Guru (ta trapná reklama od O2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 baris: to je snad antireklama od Vodafonu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Na mobily jsem tu ja Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 z těch reklam od O2 mi je poslední dobou špatně Tak jasný, Vodafone má Experty a O2 má O2 Guru a oba ve stejnej čas. VUbec to tu nesmrdí kartelem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jj O2 Guru je humus ... dobré byly Ta - ble - ty :D a "Asi jinej gang" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jo, Tmobile má jako jedinej reklamy, který za něco stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 jozzi: já vím,že už tě otravuji ... ale kdyby jsi narazil na ten displej na Dell Streak ... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Ja chci taky nake ta ble ty Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.