Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kecáááš :D

nekecam ,lečim klouby a alergii :D a varech je nej atmosfera :D se citim jak doma :D a co reknes na mně ? ;) jsem si dokonce všiml že jsi rok mladši ;) letos čtvť stoleti ;)

Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? :D

Upraveno od s-talker

a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku :D u K.V. bydlim ;) ..no moc fotek tam fakt nemáš :D a zadaný,hmm tak zas mám smůlu :(:D jj už sem stará raketa :D

a kdy sem zase zavítáš???dáme spolu oplatku :D u K.V. bydlim ;) ..no moc fotek tam fakt nemáš :D a zadaný,hmm tak zas mám smůlu :(:D jj už sem stará raketa :D

tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid :D jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku ;)

Uz jste se dobalili a muzeme pokracovat v chlapskych tematech ? :D

to fiš ,mame tu slečnu ;)

tak 25 je adekvatni , jinak ten stav je změněny , už nakou dobu ,ale tam nic neměnim ,mam klid :D jinak jak budu v KV tak se určo ozvu , a dame nejen oplatku ;)

jj a léčivý pramen -_-:D

jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku :D tak podle toho kdy to bude se možná připojím :t

to by šlo :D ale ja jsem zavisly na kafi :D :D :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně :D

jozzi: ale s barisem sme se domlouvali že by mě vzal sebou k vám na tu akcičku :D tak podle toho kdy to bude se možná připojím :t

tak to by byla akcička :D , barise zavřu v obyvaku :D

to by šlo :D ale ja jsem zavisly na kafi :D :D :D a odučuju se kouřit tak pozor na mně :D

já jedině ice kaféé :D a su nekuřák už od učňáku :D

tak to by byla akcička :D , barise zavřu v obyvaku :D

chudááák,přijde o svíčkovou :D

neboj ,navařim pro všehny :D a neskončim jen na svičkove ;) jinak ta fotka co jsi lajkoval a,ta je stara jak prase :D to je tak 3, 4 roky zpatky ,co mi řika žebych to mohl změnit :D ... jinak ja od středni pravě kouřim ,ale tedka přehazim na doutniky :D a hlavně e cygaretle ;)

kterou fotku myslíš?já jich lajkla víc :D tu profi?? e cigarete chválím :palec2:

jj tu z profilu :D ... tedka nefim zda tam mam i mojeho mazla , bertika :D ... a k tem e cygarem , ty ,viš jak to je dobre ? a ni mi netahne z huby :D jdu si hodit spršku ,budu za 5 minutek ;)

neznám ale mamky známá to používá a děsně si to chválí :) a mamina je děsnej kuřák tak ji na to ukecávám :D jj utíkej a pořádně se vydrbej :D

už jsem zde, čistounky , vonavounky ,ještě by to chtělo přistřihnout vousky :D ... jinak maminu ukecej , at si koupi nick , k tomu vanilkove chery kartomizery a myslim že bude spokojena ;)

a můžu se zeptat kolik tě to stálo?

naky ten jejich eksluzivni set , tzn 3 baterky , 2 kartomizery, usb nabiječka, zasuvkova nabiječka nabiječka do auta a krabička 1100 ;) a co ještě musim řict tak cenově jeden kartomizer stoji 60 kč , stači to jak dvě krabičky ;)

mamina furt nadává jak je to drahý to kouření :D tímhle by asi ušetřila..jestli si to nekoupí,tak jí to koupim sama :D

no pravě že tim ušetřiš ;) sic prvni investice je vyžši ,ale vyplati se to ,a hlavně si mužeš bafnout všude a dokonce ta para co z toho jde hezky voni ;)

dělal si ty špízy kuchaři? :D

to viš že jo , se stavil strejda :D mlaskal až střihal ušima :D

strejda jako baris? :D

nene , muj strejda , z Prahy :D teda už ne z prahy , předevčirem se nastěhoval k nam do Těšína ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.