Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak to vyřeš jako ja ;)

:kol-47:

a kdybys věděla jake u nas dělaj :D nam , už se mi zbichaj sliny :D

a kdybys věděla jake u nas dělaj :D nam , už se mi zbichaj sliny :D

připisuju na seznam :D ty víš jakej myslim ;)

připiš ;)

pepčo pozdravuj ode mě na srazu Libora :D se snim znám osobně z lonského srazu octavia clubu :D

no pokud se ukaže tak pozdravim ;) jo na sraz Oc klubu se asi nepodivam , dneska mi crashli moji služebni oktičku :D

tam nemusíš ject oktou :D byli tam i fábky atd..letos je to zas,asi pofrčim zas pokecat s partou :)

tobě všechno berou :D

Uz jsem to rikal Denisovi, objedname si chaticku pro komando a pojedem na vylet? :)

ja to rad pučuju ,ale vše špatne někdy konči dobře ;)

ted nechápu :D

no dostanu něco noveho a už vim co :D

no od sefa prece :D

At se to nezakeca...hele jozzi, letos jedu urcite na sraz OC, pojed taky, udelame akci Ostravskeho komanda a pojedem spolecne, vezmem chatku, gril pivka a bude to fenomenalni :D

s-talker:ty taky jedeš?pecka :D já tam letos už jedu potřetí :)

Vsak minuly rok jsem nebyl, ale predtim jo, pamatuju si te ;) Ono jedna holka mezi chlapy se lip hleda, nez chlap mezi chlapy :D

čekej my se známe ? :D :D

Nene ja byl s Dakiem, Najmisem a spol :) Vlastne jeste s HavExem, ale ti byli spis sami pro sebe a pak se nekde vytratili ;)

jááj Najmis Petr to je pořízek :D s tím jsem byla i na jeho narozkách v Doubí :D aha takže osobně sme nekecali,ono tam bylo dost lidí :) a já se držela spíš při spolku z octavia clubu ..jaktožes nebyl vloni?

btw.a jak koukám na tvou fábku tak mám dojem že ji znám a že je dokonce vidět na jedné z fotek z toho srazu co mám na fb :)

Upraveno od cerrtinka

No urcite ji znas, vsak jsem byl v hlasovani :D

Vloni jsem byl tou dobou snad v Luhacovicich...ted uz nevim, ale nevyslo mi to :( Stejne mi Dakie mel zamluvit chatku a zapomel :(

Peta je pro kazdou srandu rad s nim zase pokecam :) Ale nejak nereaguje, vubec o sobe nedava vedet, nevis co s nim je?

naposled sem ho viděla vloni na oc srazu byl tam na otočku..od té doby taky nic nevím :(

heled tak letos se mi tam přihlaš :D jestli mě teda poznáš,ono dva roky je dlouhá doba..

Obejdu vsechny dve holky srazu :D

Mas uz chatku? Snad jeste neni pozde ji obednat

heled vloni sem ji ,ted už s bývalým,zapoměla objednat a tak když sme tam přijeli tak sme si zašli za tim co tam sedí u toho okýnka a dal nám v poho klíče od chatky ..měli tam přes půlku prázdno..ale letos se to vlastně koná jinde .. ještě nemám rezervačku

No prave, to uz neni Rozkos :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.