Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

koukáš špatně asi ti natekla do očí voda :D

neboj :D

ty vado to neposíláš ani mě :D

no poperte se tady o smajlíka :D

:_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:
:D

Člověk vas tu děcka nechá chvily bez dozoru a už se to tu zvrhlo.

Certi to s tím prdenim bylo třeba na tebe no. :p

já si to myslela :D

Tak přece se v hospodě nespí. :p

a kdo spí? :D

Vsak tu jsme samy. Toho by jsme mely využít. ;)

ale já už se chystám do hajan :D

využít?doma ti to nestačí?? :D

Prave ze dostatecne.:lol::'>

Já te jenom zlobim. ;p

to si hodnej teda.. :kol-29: jinak sem Žaneta :kol-28: jak si mě na těch lidech našel?

Ahoj Žanet :p

Ani ti nevim.Hledal jsem tam profil od kolegy z práce ktery tam ma pry nick Czerd a ze tam má fotky ze stavby baráku, jen pro inspiraci sem se chtel juknout a koukam kudrnata holcina ze skodovek ... a už jsem ti stalkoval profil :rolleyes:

Hledáš taky czerda? :lol::'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;););););)

zdar a sílu pracanti...to se mi zas dneska do ty pakarny nechtělo.mám takovej pocit že dneska budu na své okolí asi pěkně nevrlej a vošklivej... :kol-23:

Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou :D

Hledáš taky czerda? :lol::'> AZ se ti to podaří, tak mi dej vědět. ;);) ;);) ;)

kdepak,mě se podařilo usnout :D ale juknu jestli ho najdu :)

Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou :D

jozzi: co to znamena "rvoci zabou" ? já jsem se teda taky ještě pořádně neprobral tak si nejsem jistej co si pod tou projíždkou představit

Moje felinka zaba ma asi deravej lauf , takze jak ji vytocim tak rve jak tur v riji :D

jo ták řvoucí žabou :-))) už je mi to jasný...... zase se po tobě ohlídnou i babičky se sítovkou na(po) přechodu

To mi nerikej , ja jedu pres sidliste a lidi za mnou sviti v oknech , to vis v 5rano krasny budicek :D

to musej mít radost ... mě stačí muj soused pokaždy když po noční začnu usinat odjiždí od baraku na svy skvělý nadupany 4kolce a zvuk kterej ten peklo stroj vyluzuje bych přirovnal k vyfuku v posledním stadiu před upadnutím :-)

Ja si posledne musel prikoupit lauf na 4kolku , taky se to sousedum moc nezdalo jak se vecer vracim z chaty :D

držkovali ? .. já to zatim přechazim ale kdyby stím začal jezdit víc tak se asi ozvu.mě spíš ted sere jedna buchta co začala parkovat u nás před barakem.ta trubka neumí couvat případně se otočit tak to radši zapíchne u nás a pak jde sto metru k sobě domu dál do ulice kde má místa jak nasr..o.nechápu co ta ženská za to auto leze když je to takový tele pak je to docela o držku něco podobnýho potkat na silnici a nedej bože při nějaky krizovější situaci

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.