Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 cigára už mám soused má hospodu a když dojdou zaskočim k němu, ale sere mi to ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Kurna takeho souseda chcu tez a baterku mi radeji nepripominej ja letos dorazil dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 brej dén tak se u vás pěkně naobědvám vepřo knedlo zelo,přeju si dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Kde u nas ? Co u nas ? : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 no tady u vás v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Aaa tak to jo ja dneska griluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 pecka já se těšim jak se příští týden nacpu řízkama a br.salátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Příští týden už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 jo jasně další co tomu věří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Nesnášim pondělky ty si tak stěžuj mr.odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Kurna takeho souseda chcu tez a baterku mi radeji nepripominej ja letos dorazil dve ono se toho podělalo za poslední měsíc víc, to byl jen stručnej výpis za víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 ahojky přeji dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 já peču štrudl a vařím lasagně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Uz ten steak mam za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 zase ses s nikým nepodělil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ani ne , to vis v praci na to moc nemyslim zitra budu fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Uz ten steak mam za sebou to si v práci ugriluješ flákotu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 zase ses s nikým nepodělil??? a ty se snad podělíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ugriluju , ja se tu mam jak v raaaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 přijed a rád podělím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Dyt Ty jsi komplet zasnezeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ugriluju , ja se tu mam jak v raaaji tak hlavně pozor at nevyhoříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Klid , ja mam elektrickej jeste si na zitrek prikoupim nake papriky a zampiony at k tomu mam nakou zeleninku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 přijed a rád podělím já už sem po obědě ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Dyt Ty jsi komplet zasnezeny sníh už je na ústupu a už mám i prohráblý cesty ke stodole a garáži jdu zkusit natočit audinu, doufám že se za 4h ta baterka oživila, ať už můžu jet dodělat tu geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.