jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Mam dojem ze se ru dneska shazime tak nejak pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 tááák a za hodku do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ja se nastvu a za hodku z prace pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Brý večer ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ja cekal ze se obevis driv , ja uz jedu druhej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Nu já se dnes musel po práci, zastevit u drahé mutti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 To mam v planu zitra dneska byl tezkej den , jsem zavrel ve dve , vypnul sluzebni mobil a uz jen relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 ty to umíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 a tak jen služebni , se na ně mužu vykašlat, taky někdy musim vypnout a to mam dojem že jsem robot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 hele není tu někde odkaz na výrobu nájezdů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 mysliš takove ty ocelovo plehove pod zadni kola , nebo predni když se chceš hrabat pod autem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 když se chci hrabat pod autem, už jsem to psal do svého vlákna, ale nikdo mi neodpověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Je to divne , ale obcas nectu vsehno ... jednou jsem videl zajmave asi za 600 kus v Obi , ale jak vyrobit fakt nevim , navaril bych par trubek do provouhleho trojuhelniku se spodni sranou delsi , nahoru naky pleh se zubama a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 To je mi jasný, ale nějaké míry (???), protože bych nerad orval nárazníky, asi nejdřív udělám dřevěný mustr z fošen, abych vychytal chyby a pak je svařím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Taky napad nebo okopirovat ty co jsou v Obi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Budu tedy laborovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Zdar hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ahoj , jak je v Cesku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Dobre, ale zitra jedu do domoviny, uz se tesim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Taky zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Tak si po ceste kup plynovou masku , moc nam to tu nevoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Nu to je Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Dal na vychod , my uz jsme u polskych hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ale jste porad jeste cesko Slysel jsem, ze je to v Karvine horsi nez ve Vernovicich a to uz je co rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.