Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nudle s mletym , žampionama, krasne posmažene na cibulce , zalite domacim protlakem , bazalka, oregano, pepř sul , hodne sejra a už jsem to vypnul :D

Voice : ja je měl v době kdy je bylo težko sehnat i na citygo :D akorat že jsem na to doplatil , po par dneh mi někdo odloupnul zadni i s tim že mi poškodil vrata ,takže nove znaky maji u mně utrum :D

Proč? No tak třeba se ten jednoduchej znak někomu líbí víc.

Než zelená slepice,nápis Škoda a nějaký 2 kytky nebo co to je :D

Mě se taky novej znak líbí víc než starej.

No a kdo to začal? Přeci Škodovka :D :D :D

Poradte nejaky film na vikendove vecery :)

Na autě má být znak který tam patří! Tak to prostě je. Tzn, to co tam dali z výroby na montážní lince. 

Upraveno od Voice

Mam to asi upresnit co? :D

Voice: laskave nevnucuj ostatnim tve nazory a to dokonce s vykricnikem, jako by jsi to snad rozkazoval...pokud si nekdo da jiny znak, je to jeho vec, dej si ten, ktery se libi tobe a o ostatni se nestarej

s talkere: toto je hospodský pokec! Já si tu můžu psát co chci, a to že jste tu vy měniči znaků za bohy, tak u mne je to kravina první třídy.

Jestli je to podle tebe kravina, tak at...me tvuj nazor nezajima :) Taky jsem nikdy nikomu nevnucoval, ze novy je hezci....

Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody :)

Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad :) Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne :)

Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ;) ...

... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi :D ...

jozzi: ses pan velkomozny :D

Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody :)

Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad :) Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne :)

Libilo by se mi neco jako cerna skrinka , ale to by uz lezlo asi hodne do penez :D jinak hra ktera by brala svou trasu podle trasy kterou jsem projel , vis laka me ostre projet nake zatacky ale nevim zda to auto zvladne bez uhony tak proc si to nevyskouset nasucho ;)

Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ;) ...

... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi :D ...

ty máš nějakou školu a  napíšeš bilinky......pak už vše chápu.

Upraveno od Voice

Cerna skrinka? Jakoze pouzijes kameru a budes logovat data o poloze, rychlosti, pretizeni atd?

Ta druha vec je presneji co? Musis se rozepsat :D Nezapominej, ze auto nema kameru a profil cesty by jsi dopredu neumel vytvorit

Voice: jozziho ber jako polaka, ktery umi mluvit krasne cesky, ovsem pri psani se i mistr tesar nekdy utne ;) 

ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu.

To bude tim ze jsem cizinec ;) ale tesi me ze se s tim nekryjes ;) ale pamatuj , jen na predpis ;)

S-talker: s tou cernou skrinkou je ro mysleno presne tak , i tu kameru bych vynehal , ono kde hlavne o udaje o tom jesrli jsem brzdil kdy jsem mel :D

S tou hrou , to je na delsi psani , ale zhruba neco jako nfs ale v realnejsi podobe s vyuzitim projete trasy a moznostmi daneho automobilu kterym jedu ;)

Upraveno od jozzi

Jozzi: Ty vyžrané prase, bylinky by jsi měl začít snad brát ty né?

Upraveno od Voice

My si tykame ? :D a na veprove pozor , to vis jeste bys nekoho urazil :D a muslim ze rizky nebo ovarek si da kazdy rad ;)

Jááá bych si dal :D

Tykáme si tu všichni a jsem rád že máš taky rád humor.

Voice: tak to myslim ze stacilo, kdo se ma v te vasi srande orientovat :D

Upraveno od s-talker

Ja mam jemnou povahu a podminku za ubliženi na zdravi tak si moc vyskakovat nemužu :D ...

... Ondro a viš že mam dva naložena a zitra pujdou do pekače ? :D

jozzi: Co rikas, ze vezmes Mountain Dew, nejake to nalozene masicko a stavis se na vikend na navstevu? :D

Já jsem na tom stejně, hold podmínku nesmažeš... :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.