Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hoj, to je na pikachu v hospodě OC není dneska moc lidí a koukám, že ty co tam chodili pravidelně, tak sou tady.. to teď budu muset navštěvovat 3 hospody jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj petře, už to tak bude, a za chvilku nejen 3 hospy ,ale aj několik for.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to bude ještě tak scházet.. ale pokud to založí Vitto, tak se tam přestěhuju rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mueeheheh nj ... v OCku je nuda no ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 konečne se tady začíná pomalu zalidňovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod OC, Brněnská knajpa a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nesmis bejt linej Daku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod OC, Brněnská knajpa a tady to se přeci dá zvládnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj, jak říkal Luky, nikde se asi nebude tak moc diskutovat,aby jsi to nestíhal všechno najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no vono když se to obcas rozjede tak je problem koukat do jedny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to sice jo, ale poslední dobou se mi zdá, že to už celkem opadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 je to hodně nárazový no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Petře, Luky co jsem tak pročítal, tak vy chcete opustit toto fórum a jít k octávkám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nevím jestli opustit, ale už to tu není co tu bylo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak všude se mění věci a nejsou jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ježíš ještě tady začněte brečet jako všude okolo to je hrozny.....admini se pohadaj a řeší to cely forum jako osobní tragedii.....stejne nikdo neodejde a když odejde tak sem bude pořád chodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já brečet nebudu, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Stando, rozhodně nebudu lízt dopr.. Olinovi a Pticovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jasný já ti rozumím. chodíme sem, aby jsme si tady pokecali s lidičkama, který mají stejný koníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim tak ji sem někdy vem a může nám tu vyprávět, jaký toí bylo. já si to nepamatuji, protože jsem chodil hrát kuličky v pytlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 kdyby to šlo tak bych vzal...ale ty ukřivděny nářky a velky gesta sou už celkem k smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 pčejdeme k jinýmu tématu, nebudeme si tady kazit náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 víš ono nejde o to, jaký to tu bylo nebylo.. spíš o to, jak se PAN MAJITEL chová o přístupu ale to je jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Péťo už mi malinko povíš,co přijde do rodiny místo Fejby??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.