Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hoj, to je na pikachu :feve: v hospodě OC není dneska moc lidí :feve: a koukám, že ty co tam chodili pravidelně, tak sou tady.. to teď budu muset navštěvovat 3 hospody jo???

jj petře, už to tak bude, a za chvilku nejen 3 hospy ,ale aj několik for....

no to bude ještě tak scházet.. ale pokud to založí Vitto, tak se tam přestěhuju rád :)

Mueeheheh :) nj ... v OCku je nuda no ... .)

v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod :) OC, Brněnská knajpa a tady :)

nesmis bejt linej Daku :)

v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod :) OC, Brněnská knajpa a tady :)

to se přeci dá zvládnout:)

jj, jak říkal Luky, nikde se asi nebude tak moc diskutovat,aby jsi to nestíhal všechno najednou

no vono když se to obcas rozjede tak je problem koukat do jedny:)

je to hodně nárazový no....

Petře, Luky co jsem tak pročítal, tak vy chcete opustit toto fórum a jít k octávkám????

nevím jestli opustit, ale už to tu není co tu bylo.....

ježíš ještě tady začněte brečet jako všude okolo to je hrozny.....admini se pohadaj a řeší to cely forum jako osobní tragedii.....stejne nikdo neodejde a když odejde tak sem bude pořád chodit...

Stando, rozhodně nebudu lízt dopr.. Olinovi a Pticovi ;)

jasný já ti rozumím. chodíme sem, aby jsme si tady pokecali s lidičkama, který mají stejný koníček

už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim

už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim

tak ji sem někdy vem a může nám tu vyprávět, jaký toí bylo. já si to nepamatuji, protože jsem chodil hrát kuličky v pytlíku :smich:

kdyby to šlo tak bych vzal...ale ty ukřivděny nářky a velky gesta sou už celkem k smíchu

víš ono nejde o to, jaký to tu bylo nebylo.. spíš o to, jak se PAN MAJITEL chová ;) o přístupu :) ale to je jedno..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.