Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hoj, to je na pikachu :feve: v hospodě OC není dneska moc lidí :feve: a koukám, že ty co tam chodili pravidelně, tak sou tady.. to teď budu muset navštěvovat 3 hospody jo???

jj petře, už to tak bude, a za chvilku nejen 3 hospy ,ale aj několik for....

no to bude ještě tak scházet.. ale pokud to založí Vitto, tak se tam přestěhuju rád :)

Mueeheheh :) nj ... v OCku je nuda no ... .)

v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod :) OC, Brněnská knajpa a tady :)

nesmis bejt linej Daku :)

v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod :) OC, Brněnská knajpa a tady :)

to se přeci dá zvládnout:)

jj, jak říkal Luky, nikde se asi nebude tak moc diskutovat,aby jsi to nestíhal všechno najednou

no vono když se to obcas rozjede tak je problem koukat do jedny:)

je to hodně nárazový no....

Petře, Luky co jsem tak pročítal, tak vy chcete opustit toto fórum a jít k octávkám????

nevím jestli opustit, ale už to tu není co tu bylo.....

ježíš ještě tady začněte brečet jako všude okolo to je hrozny.....admini se pohadaj a řeší to cely forum jako osobní tragedii.....stejne nikdo neodejde a když odejde tak sem bude pořád chodit...

Stando, rozhodně nebudu lízt dopr.. Olinovi a Pticovi ;)

jasný já ti rozumím. chodíme sem, aby jsme si tady pokecali s lidičkama, který mají stejný koníček

už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim

už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim

tak ji sem někdy vem a může nám tu vyprávět, jaký toí bylo. já si to nepamatuji, protože jsem chodil hrát kuličky v pytlíku :smich:

kdyby to šlo tak bych vzal...ale ty ukřivděny nářky a velky gesta sou už celkem k smíchu

víš ono nejde o to, jaký to tu bylo nebylo.. spíš o to, jak se PAN MAJITEL chová ;) o přístupu :) ale to je jedno..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.