Duben 21, 200916 r hoj, to je na pikachu v hospodě OC není dneska moc lidí a koukám, že ty co tam chodili pravidelně, tak sou tady.. to teď budu muset navštěvovat 3 hospody jo???
Duben 21, 200916 r no to bude ještě tak scházet.. ale pokud to založí Vitto, tak se tam přestěhuju rád
Duben 21, 200916 r v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod OC, Brněnská knajpa a tady
Duben 21, 200916 r v OCčku nuda nikdy nebyla.. tak holt budu chodit do těch 3 hospod OC, Brněnská knajpa a tady to se přeci dá zvládnout:)
Duben 21, 200916 r jj, jak říkal Luky, nikde se asi nebude tak moc diskutovat,aby jsi to nestíhal všechno najednou
Duben 21, 200916 r Petře, Luky co jsem tak pročítal, tak vy chcete opustit toto fórum a jít k octávkám????
Duben 21, 200916 r ježíš ještě tady začněte brečet jako všude okolo to je hrozny.....admini se pohadaj a řeší to cely forum jako osobní tragedii.....stejne nikdo neodejde a když odejde tak sem bude pořád chodit...
Duben 21, 200916 r jasný já ti rozumím. chodíme sem, aby jsme si tady pokecali s lidičkama, který mají stejný koníček
Duben 21, 200916 r už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim
Duben 21, 200916 r už mě ty nekonečny flame jaky to tady bejvaaaavalo nebavy připadam si jak u babky když vypravý o svych mladych časech... asi tomu nerozumim tak ji sem někdy vem a může nám tu vyprávět, jaký toí bylo. já si to nepamatuji, protože jsem chodil hrát kuličky v pytlíku
Duben 21, 200916 r kdyby to šlo tak bych vzal...ale ty ukřivděny nářky a velky gesta sou už celkem k smíchu
Duben 21, 200916 r víš ono nejde o to, jaký to tu bylo nebylo.. spíš o to, jak se PAN MAJITEL chová o přístupu ale to je jedno..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.