spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 někdo nám sem nakukuje,co Žanetko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 kde se flákáš chlape?? byl jsem na přednáškách, ale dnes jsem si nebral NB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ondro čaues co to,že mě dneska nesvádíš po skypu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Libore a jak to slo na prednasce v pohode? to jsi tam neusnul bez NTB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Dneska to byly jen 3 hodiny, takže se to dalo přežít A co u tebe v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ondro čaues co to,že mě dneska nesvádíš po skypu?? ty joo vidíš,já si jej ještě nezapnul.....myslím skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 byl jsem na přednáškách, ale dnes jsem si nebral NB kurňa bych se taky tak chtěl mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 kurňa bych se taky tak chtěl mít nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 No v praci dneska klid a pohoda do hodiny to asi balim letim pak do fitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty ted zacne zkouskovy vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak to je dobře, že máte klid, nj zkouškový se už blíží, tak uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 No urcite dobre dopadne Pri patku je klid, to je dobre, protoze cely tyden to bylo sileny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 nj, teď to ještě jde, ale za chvíli nám začínaj zápočty jj tam vám to študákům pěkně spočítaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 to jo Ondro, ale já se bojim jen angliny, to máme teď učitele co byl rok v americe a bere to moc vážně, tak jsem zvědavej a pak správního práva, toho je hromada , jinak ostatní bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 hele Libore,když to nejvyjde tak u lopaty je myslím hodně volnejch míst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 nééé k lopatě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ja bych to tak nevidel tak cerne, no Ondra te chtel asi motivovat aby jsi to nepodcenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 já to taky nevidím černě, to dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak se mejte hezky, uzijte hezky vikend, my s liborem se mozna zitra uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 tak čus a kdyžtak se ozvi co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ja bych to tak nevidel tak cerne, no Ondra te chtel asi motivovat aby jsi to nepodcenil jj tak nějak to bylo myšleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak se mejte hezky, uzijte hezky vikend, my s liborem se mozna zitra uvidime čuss Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 jj tak nějak to bylo myšleno tak dík za motivaci A Ondro dotaz, dnes jsem tak trochu hledal info o tom zadním stěrači a četl jsem, že je z tý FII moc krátkej a nesetře 3tí brzdový světlo. Ty ho máš taky na svým autě? A jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 tak dík za motivaci A Ondro dotaz, dnes jsem tak trochu hledal info o tom zadním stěrači a četl jsem, že je z tý FII moc krátkej a nesetře 3tí brzdový světlo. Ty ho máš taky na svým autě? A jak to teda je? jj četl jsem to ,jinak o kousek kratší je ale nic co by stálo za slovo...mám ho taky na svým autě a je úplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 ok, tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.