Listopad 30, 200915 r trosku som sa hral vo photoshope:) nad tím zamračením sem taky uvažoval je to hezké ( akrorát kombinace barev stříbrná / černá stojí za prd ), chce to něco výraznějšího .) ps : kolečka jsou :prc: Upraveno Listopad 30, 200915 r od Evers
Listopad 30, 200915 r nad tím zamračením sem taky uvažoval je to hezké ( akrorát kombinace barev stříbrná / černá stojí za prd ), chce to něco výraznějšího .)ps : kolečka jsou :prc: hej hej to zamracenie je velmi pekne tie kolesa to su OII RS , normalne ani nechcem uz tie svoje malicke 14tky a ta cierna to som len ze ako by to vyzeralo, aaaa to neni strieborna ale kapucino k tej sa moc ziadna asi ruha farba nehodi
Listopad 30, 200915 r co je kapucín ?? Stříbrná ne ? .)))))))))))))) nebudu te v pondeli sr**t ) Tjn .. s tím kapucínem je to na prd... k tomu nic moc ladit nebude .))
Listopad 30, 200915 r no strieborna je podla mna ina toto je nieco medzi stribornou a tou takou zlatou... a v technicaku je pisane seda metaliza
Listopad 30, 200915 r a jsme doma ) kdo mel pravvdu ))nazdar dedku prinutil si ma pozret skodovacky konfigurator:D a neni kapucino jak seda a jak strieborna lol
Listopad 30, 200915 r kua kde je Ondra se včera asi upařil k smrti já to balil v půl dvanácté a ještě pařil .)))
Listopad 30, 200915 r ahaaaaaa to mne bohuzial na mojom pc neslape ( z casu na cas si zahram cs a toca race driver 2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.