Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To neni moc narocny .. ja to taky hraju skoro na low ( beztak kdyz to chces hrat dobre musis si to osekat aby to behalo plynule .) )

kua tady dneska chcipla blecha na chcipnutym psu :)

Ja dneska porad nekde litam je toho nejak moc v praci :(

dobré odpoledne

dobré odpoledne

ááá sněhurka se probral :) Kdepak jsme byli ??

Ondro ty seš dneska teda ukecanej ...

ááá sněhurka se probral :) Kdepak jsme byli ??

nějak malá onemocněla tak jsem musel dopo zůstat s ní doma

Ondro ty seš dneska teda ukecanej ...

člověk má dopo zavříno a lidi se můžou posrat,jinak bych napsal dříve

Nekecej , fronta když si přišel jo ??

nad tím zamračením sem taky uvažoval je to hezké ( akrorát kombinace barev stříbrná / černá stojí za prd :)), chce to něco výraznějšího .)

ps : kolečka jsou :prc: :prc: :prc:

jj s kolama naprosto souhlasím,vypadaj tam luxusně :palec2:

Nekecej , fronta když si přišel jo ??

jj 3 lidi před krámem lol

no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .)

kua kde je Ondra se včera asi upařil k smrti :) já to balil v půl dvanácté a ještě pařil .)))

hele já moc nehraju :smich: ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich: :smich:

hele já moc nehraju :smich: ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich: :smich:

ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit :))) nebo mi to vezme :smich:

no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .)

VB :smich: minulej týden tudy jeden žigul VB projel,velmi zachovalej kousek ti ale řeknu to byl

Vodní děla , helikoptéry ... jako v COD :)

ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit :))) nebo mi to vezme :smich:

:_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:

:_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:

Co se směješ :)

jinak jakej máš z nového COD dojem??

je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot :)) ) jinak v pohode ...

Co se směješ :)

no sem si to představil jak dáváš jednoho nepřítele za druhým a najednou že to máš vypnout a jít spát......to přeci nejde když je člověk rozjetej

Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky :)) At se to vykompenzuje :)

je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot :)) ) jinak v pohode ...

tak toto já zase vůbec nějak nepoužívám,takže toto neřeším

Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky :)) At se to vykompenzuje :)

jj musíš je pivsonama umrtvit lol

cista mania toto :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.