Listopad 30, 200915 r To neni moc narocny .. ja to taky hraju skoro na low ( beztak kdyz to chces hrat dobre musis si to osekat aby to behalo plynule .) )
Listopad 30, 200915 r ááá sněhurka se probral Kdepak jsme byli ?? nějak malá onemocněla tak jsem musel dopo zůstat s ní doma
Listopad 30, 200915 r Ondro ty seš dneska teda ukecanej ... člověk má dopo zavříno a lidi se můžou posrat,jinak bych napsal dříve
Listopad 30, 200915 r nad tím zamračením sem taky uvažoval je to hezké ( akrorát kombinace barev stříbrná / černá stojí za prd ), chce to něco výraznějšího .)ps : kolečka jsou :prc: jj s kolama naprosto souhlasím,vypadaj tam luxusně
Listopad 30, 200915 r no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .)
Listopad 30, 200915 r kua kde je Ondra se včera asi upařil k smrti já to balil v půl dvanácté a ještě pařil .))) hele já moc nehraju ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich:
Listopad 30, 200915 r hele já moc nehraju ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich: ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit )) nebo mi to vezme
Listopad 30, 200915 r no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .) VB minulej týden tudy jeden žigul VB projel,velmi zachovalej kousek ti ale řeknu to byl
Listopad 30, 200915 r ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit )) nebo mi to vezme :_icon_smich2:
Listopad 30, 200915 r je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot ) ) jinak v pohode ...
Listopad 30, 200915 r Co se směješ no sem si to představil jak dáváš jednoho nepřítele za druhým a najednou že to máš vypnout a jít spát......to přeci nejde když je člověk rozjetej
Listopad 30, 200915 r Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky ) At se to vykompenzuje
Listopad 30, 200915 r je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot ) ) jinak v pohode ... tak toto já zase vůbec nějak nepoužívám,takže toto neřeším
Listopad 30, 200915 r Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky ) At se to vykompenzuje jj musíš je pivsonama umrtvit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.