Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To neni moc narocny .. ja to taky hraju skoro na low ( beztak kdyz to chces hrat dobre musis si to osekat aby to behalo plynule .) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 kua tady dneska chcipla blecha na chcipnutym psu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ja dneska porad nekde litam je toho nejak moc v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 dobré odpoledne ááá sněhurka se probral Kdepak jsme byli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro ty seš dneska teda ukecanej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ááá sněhurka se probral Kdepak jsme byli ?? nějak malá onemocněla tak jsem musel dopo zůstat s ní doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro ty seš dneska teda ukecanej ... člověk má dopo zavříno a lidi se můžou posrat,jinak bych napsal dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nekecej , fronta když si přišel jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 nad tím zamračením sem taky uvažoval je to hezké ( akrorát kombinace barev stříbrná / černá stojí za prd ), chce to něco výraznějšího .)ps : kolečka jsou :prc: jj s kolama naprosto souhlasím,vypadaj tam luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nekecej , fronta když si přišel jo ?? jj 3 lidi před krámem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 kua kde je Ondra se včera asi upařil k smrti já to balil v půl dvanácté a ještě pařil .))) hele já moc nehraju ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hele já moc nehraju ,včera jen do jedné ráno,ale v pátek do čtyř do rána a to tam ještě kluci zůstali :smich: ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit )) nebo mi to vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 no to už zavánělo nepovolenym shromaždováním --- měl jsi zavolat na VB ať to přiklušou rozehnat .) VB minulej týden tudy jeden žigul VB projel,velmi zachovalej kousek ti ale řeknu to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Vodní děla , helikoptéry ... jako v COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ty vole ... .) na me uz stara v jedenac bouchala at to koukam uklidnit )) nebo mi to vezme :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 :_icon_smich2: Co se směješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jinak jakej máš z nového COD dojem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot ) ) jinak v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Co se směješ no sem si to představil jak dáváš jednoho nepřítele za druhým a najednou že to máš vypnout a jít spát......to přeci nejde když je člověk rozjetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky ) At se to vykompenzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 je to dobre, mnohem rychlejší .... trochu mi tam chybej výklony ( to jak sem zvyklej ze vsech her tak porad mam tendenci se vyklanet jak kokot ) ) jinak v pohode ... tak toto já zase vůbec nějak nepoužívám,takže toto neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Jak se u toho kroutim tam me beztak bolej zada po 3 hodinach .))Musim koupit nejaky pivaky ) At se to vykompenzuje jj musíš je pivsonama umrtvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 cista mania toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.