Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Trochu sem byl rozpacitej z toho MP modu - ale jak clovek pochopi jak to chodi tak je to super ... ten patry system je do pohody , zadny reseni jestli se vejdes na server proste to tam hodi selou grupu ,,, super vec... nemusis resit picoviny, zadne lagy ... parada za tohle bod pro ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 cista mania toto chtěl bys taky vid .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 a tak no.... nemal by som proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Tak hybaj do kramu kup a jedem / bo řekni ježíškovi Editováno: 30. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 si radsej nejake disky kupim na auto ako novy pc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 omg Autofil .))) nesmíš to tak prožívat . ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 sa ti povie....ty mas na leto 16tky ja? 14tky to co zimne, ala fabia I som si urcil prioritu a to su kolesaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondru ti demonstranti asi linčujou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Tak počky mě je dali v na prodejně já je bokem nekupoval )) Je fakt že miláčkové atria jsou super )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Jak to máš staré?? Ti k tomu sportu nedali kola jo ?? Kurvy lakomé ? Ted jsem kouknul na tu fotku .)) To jsou teda taky 14ky jo ty alu kola co tam máš???? Já mám zimáky myslim na 15kách Editováno: 30. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Jak to máš staré?? Ti k tomu sportu nedali kola jo ?? Kurvy lakomé ? ja som fabcu kupil z bazaru toto leto. rok stara , najazdenych 15000, vybava sport, 8200€...vela malo?to len tak pre info...ja si myslim ze super cena. no a kupil som to na 14tkach diskoch z FI so zimnymi mishelinami...cize typek predtym si nechal atrie haaajzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To je slušná cena ...... škoda kol .... ale tak kola nejsou všechno ... jinak když budeš lítat pobazáčích daj se sehnat pěkná kola za rozumný peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Trochu sem byl rozpacitej z toho MP modu - ale jak clovek pochopi jak to chodi tak je to super ... ten patry system je do pohody , zadny reseni jestli se vejdes na server proste to tam hodi selou grupu ,,, super vec... nemusis resit picoviny, zadne lagy ... parada za tohle bod pro ne jj to je pravda,zezačátku jsem taky čuměl jak puk kolik je tam věcí a na co vůbec sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 chtěl bys taky vid .) taky si myslím že by si rád David s náma dal COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To je slušná cena ...... škoda kol .... ale tak kola nejsou všechno ... jinak když budeš lítat pobazáčích daj se sehnat pěkná kola za rozumný peníz no jasne uz som pozeral kade co:) len neviem ci 16tky alebo 15tky, bojim sa ze mi stupne spotreba ked dam 16tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 taky si myslím že by si rád David s náma dal COD hajzlikovia!!!! :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) no jasne uz som pozeral kade co:) len neviem ci 16tky alebo 15tky, bojim sa ze mi stupne spotreba ked dam 16tky spotřeba mezi 15" a 16" nula nula hovno...to neřeš Editováno: 30. Listopad 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hajzlikovia!!!! :aggressive: jj to jsme my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 no jasne uz som pozeral kade co:) len neviem ci 16tky alebo 15tky, bojim sa ze mi stupne spotreba ked dam 16tky Jak píše ondra .. jezdim normálne za 6,4-6,8 podle toho jak jedu ... je jedno jestli 16bo15 .. v zime si to bere víc pouze pokud jezdim ve sračkách ... neni čeho se bát .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jj to jsme my teší nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ahoj klucí, zas tu řešíte COD jo? jak to tak čtu, tak bych si taky moc rád zahrál, ale není pořádnej komp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 mám taky na léto 16" na zimu 15" ,rozdíl je spíše v komfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 čau Libore,napiš Ježichovi né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 taka otazka... fabia 1.4 16V 63kw...pisu zrychlenie na 100kmh cca 12 s, ja mam pocit ze to je ovela menej, tak do 10, je to mozne? ci sa mi to len zda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 čau Libore,napiš Ježichovi né? jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.