Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Trochu sem byl rozpacitej z toho MP modu - ale jak clovek pochopi jak to chodi tak je to super ... ten patry system je do pohody , zadny reseni jestli se vejdes na server proste to tam hodi selou grupu ,,, super vec... nemusis resit picoviny, zadne lagy ... parada za tohle bod pro ne

cista mania toto :smich:

chtěl bys taky vid .) :smich:

a tak no.... :D nemal by som proti :D

;)

Tak hybaj do kramu kup a jedem :) / bo řekni ježíškovi

Upraveno od Evers

si radsej nejake disky kupim na auto ako novy pc....:D

omg :) Autofil .))) nesmíš to tak prožívat . )))

sa ti povie....ty mas na leto 16tky

ja? 14tky to co zimne, ala fabia I :D

som si urcil prioritu a to su kolesaaa :)

Ondru ti demonstranti asi linčujou ...

Tak počky mě je dali v na prodejně já je bokem nekupoval :))) Je fakt že miláčkové atria jsou super :)))

Jak to máš staré?? Ti k tomu sportu nedali kola jo ?? Kurvy lakomé ?

Ted jsem kouknul na tu fotku .)) To jsou teda taky 14ky jo ty alu kola co tam máš???? Já mám zimáky myslim na 15kách

Upraveno od Evers

Jak to máš staré?? Ti k tomu sportu nedali kola jo ?? Kurvy lakomé ?

ja som fabcu kupil z bazaru toto leto. rok stara , najazdenych 15000, vybava sport, 8200€...vela malo?to len tak pre info...ja si myslim ze super cena.

no a kupil som to na 14tkach diskoch z FI so zimnymi mishelinami...cize typek predtym si nechal atrie :( haaajzel

To je slušná cena ...... škoda kol .... ale tak kola nejsou všechno ... jinak když budeš lítat pobazáčích daj se sehnat pěkná kola za rozumný peníz

Trochu sem byl rozpacitej z toho MP modu - ale jak clovek pochopi jak to chodi tak je to super ... ten patry system je do pohody , zadny reseni jestli se vejdes na server proste to tam hodi selou grupu ,,, super vec... nemusis resit picoviny, zadne lagy ... parada za tohle bod pro ne

jj to je pravda,zezačátku jsem taky čuměl jak puk kolik je tam věcí a na co vůbec sou

chtěl bys taky vid .) :smich:

taky si myslím že by si rád David s náma dal COD lol

To je slušná cena ...... škoda kol .... ale tak kola nejsou všechno ... jinak když budeš lítat pobazáčích daj se sehnat pěkná kola za rozumný peníz

no jasne uz som pozeral kade co:) len neviem ci 16tky alebo 15tky, bojim sa ze mi stupne spotreba ked dam 16tky :(

taky si myslím že by si rád David s náma dal COD lol

hajzlikovia!!!! :aggressive: :aggressive: :aggressive:

:D

no jasne uz som pozeral kade co:) len neviem ci 16tky alebo 15tky, bojim sa ze mi stupne spotreba ked dam 16tky :(

spotřeba mezi 15" a 16" nula nula hovno...to neřeš ;)

Upraveno od spineshank

hajzlikovia!!!! :aggressive: :aggressive: :aggressive:

:D

jj to jsme my :smich:

Jak píše ondra .. jezdim normálne za 6,4-6,8 podle toho jak jedu ... je jedno jestli 16bo15 .. v zime si to bere víc pouze pokud jezdim ve sračkách ... neni čeho se bát ..

jj to jsme my :smich:

teší nás :)

Ahoj klucí, zas tu řešíte COD jo? lol jak to tak čtu, tak bych si taky moc rád zahrál, ale není pořádnej komp :feve:

mám taky na léto 16" na zimu 15" ,rozdíl je spíše v komfortu

čau Libore,napiš Ježichovi né?

taka otazka...

fabia 1.4 16V 63kw...pisu zrychlenie na 100kmh cca 12 s, ja mam pocit ze to je ovela menej, tak do 10, je to mozne? ci sa mi to len zda?:D

čau Libore,napiš Ježichovi né?

jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje :smich::help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.