spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 kiez by som mohol povedat dobree..... :help: strasne sa mi nechce byt v robote, by som este spal spal spal spal....Zzzzzz nj Davide,nemáš furt hrát COD do noci,máš jít jako normální lidi spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 sprosťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ahoj Ondro diky moc, to je pekny, no jestli prodam fabku tak to budu pripadne dodelava do tatovi kokty, ale tam by se musel dodelat nejdrive central samotny , no jinak mam ted nejake problemy a uvazuju ze fabka by asi musela jit pryc ale to se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nazdár lidi, dobré ráno Tome co to čtu, zas uvažuješ o prodeji fábky??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 nazdar Libore,doufám že si už dnes hodnotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Vcera jsem se dostal docela do vaznych existencnich problemu, no snad se z toho dostanu, ale nevim Fabku se mi prodat nechce, ale preci jen clovek bez auta zit muze (i kdyz ja tezko, nejspise bych asi vzal tatovu octu docasne) ale tak uvidime jak to pujde dal , pristi mesic bude asi rozhodujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 nazdar Libore,doufám že si už dnes hodnotil čus Ondro, já už mám svý splníno to jen ty hodnotíš pořád, protože ti to dělá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ahoj Ondro diky moc, to je pekny, no jestli prodam fabku tak to budu pripadne dodelava do tatovi kokty, ale tam by se musel dodelat nejdrive central samotny , no jinak mam ted nejake problemy a uvazuju ze fabka by asi musela jit pryc ale to se mi moc nechce Tome jasný,kdybys potřeboval dej vědět a doufám že se vše u tebe vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 čus Ondro, já už mám svý splníno to jen ty hodnotíš pořád, protože ti to dělá dobře já ne,já radši mrknu na jiný stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 to vidím, že koukáš na stránky a tady je to mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tím to není,lidi mi chodí tak nestíhám někdy sem odepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zdravíčko ... Tome : ze by pracovní problémy??? Snad ti to dobře dopadne .. Dado : dobře ty kluku hrát do rána CODa ... tak to má být Libore : povinnost je hodnotit cokoliv nad rámec se považuje za vlastní iniciativu ( kterou vřele vítáme ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hele zobrazuje se vám můj avatar???mě jaksi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hele zobrazuje se vám můj avatar???mě jaksi ne Ne ... co to do prdele je ??? To má bejt nějaká cenzůra boc o?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Jirko, a vy hodnotíte každej den, když jste vrchní hodnotitelé? Ondro já ho vidím normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Libore : no tak samozdřejmě ) Někdy se s ondrou sejdem večer na ICQ a posíláme si tzv " top 5 " - 5 nejlepších kousků co se nám za den líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Libore : no tak samozdřejmě ) Někdy se s ondrou sejdem večer na ICQ a posíláme si tzv " top 5 " - 5 nejlepších kousků co se nám za den líbilo Až tak jo to je zajímavý, tak nám pak tady můžete udělat nástěnku TOP 5 na kterých se spolu shodnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Jirko, a vy hodnotíte každej den, když jste vrchní hodnotitelé? Ondro já ho vidím normálně koho??můj avatar nebo toho dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jasně že avatar ty jsi v praci nahej?? já tede ve škole ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 koho??můj avatar nebo toho dole dobrý ofenzíva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jasně že avatar ty jsi v praci nahej?? já tede ve škole ne já myslim že by to bylo kuprospěchu kdyby jste tam byli nahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak u nějakejch holek by mi to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) No vidíš to By hnedka nebyli rychlostudenti .) Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 by se každej držel ve škole co nejdýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 by se každej držel ve škole co nejdýl Každej by tam chtěl , národu by to prospělo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.