baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no prospělo, myslím že by se moc studiu nevěnovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak u nějakejch holek by mi to nevadilo nějaký spy fotos bys mohl nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jasně že avatar ty jsi v praci nahej?? já tede ve škole ne jakej máš prohlížeč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zdravíčko ... Tome : ze by pracovní problémy??? Snad ti to dobře dopadne .. Dado : dobře ty kluku hrát do rána CODa ... tak to má být Libore : povinnost je hodnotit cokoliv nad rámec se považuje za vlastní iniciativu ( kterou vřele vítáme ) keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 nějaký spy fotos bys mohl nahodit jasněěě tady budu nenápadně běhat po posluchárně a fotit, kor když sedím v poslední řadě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jakej máš prohlížeč?? mozillu firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 mozillu firefox a fakt se ti to zobrazí???mě vůbec mám operu a ie a ani v jednom to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg Davide zobrazuje se ti teď můj avatar?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 a fakt se ti to zobrazí???mě vůbec mám operu a ie a ani v jednom to nejde jj uplně normálně, ale v google chrome mi to taky nejde, tam se mi nezobrazí u nikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 keby to tak bola pravda stym COD ze az do rana...ale akurat som riesil chujoviny s ex-priatelkou...omg s ex do rána ?? Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Davide zobrazuje se ti teď můj avatar?? ja mamm mozillu firefox a nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 já ten avatar vidím pořád, zkusi jsem se i odhlásit, vypnout a avatar tam pořád je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Davide zobrazuje se ti teď můj avatar?? nie ziadne kozicky nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 s ex do rána ?? Sakra bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak to jsem asi jedinej, kdo se může koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak... Ty to s ní plánuješ dát dohromady ?? .) Nebo sis chtěl nechat poradit, aby se příští objeť měla lépe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak to jsem asi jedinej, kdo se může koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Jirko, musíš uhánět Ondru, ať s tím něco udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 já ten avatar vidím pořád, zkusi jsem se i odhlásit, vypnout a avatar tam pořád je to seš asi jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 nie ziadne kozicky nevidim hmm asi jedinej Libor to vidí...toto opravdu nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ty to s ní plánuješ dát dohromady ?? .) Nebo sis chtěl nechat poradit, aby se příští objeť měla lépe ? nechcem nechem, uz raz sme sa rozisli a dali dokopy a druhy krat nestupim uz do toho isteho ... nie, proste mi vycitala niektore veci...zenska co ti poviem....dal som na facebooku komentar jednej kamaratke, taky nejaky vyrok o usmeve...proste kaleraby do hlavy :D:D no a moja byvala ze mne si take nikdy nic nepovedal a hentej take napisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tady ještě důkaz a aby jste se mohli kochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 bohuzial nie, riesila ze aky som a aky som bol k nej ked sme boli spolu co som robil co som nerobil co som mal robit a tak... hele ženskejch je jako much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tady ještě důkaz a aby jste se mohli kochat ty woe nekecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hele ženskejch je jako much sak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.