baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hele ženskejch je jako much tak tak, moudrá slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ty woe nekecá nn říkám pravdu a vy záviďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No koukam ze se tot ady pekny rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 nechcem nechem, uz raz sme sa rozisli a dali dokopy a druhy krat nestupim uz do toho isteho ... Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No koukam ze se tot ady pekny rozjelo Tome vidíš můj avatar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-))) tak tak,místo toho si mohl hrát COD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tome vidíš můj avatar? koukám, že už se z toho stává nemoc, se ptáš každýho kdo přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tome vidíš můj avatar? Ano vidim porad stejny ta hezka pani jak odhazuje tu lehounkou tunyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No nic jdu na konzultaci jsem tu za chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) Jak to že jííí viděj ? Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 protože jsme asi byli hodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nechápu proč sis nechal celou noc teda valit klíny do hlavy .-))) lebo som mal na nu nervy a chcel som pocut co a ako.... ale uz sme si to vysvetlili do prdele, tu tak strasne prsi a mne treba na WC, toz je problem ze by som musel prebehnut asi 50m po dazdi lebo WC nemame priamo v budove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 koukám, že už se z toho stává nemoc, se ptáš každýho kdo přijde nj toto je dnes téma dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Jak to že jííí viděj ? ty joo taky to nechápu,adresa je out a oni jí vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ty joo taky to nechápu,adresa je out a oni jí vidí Dej jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak jsem zpět, musel jsem do lékárny a avatar je tu furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 zacinam byt hladny co dnes mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ty joo taky to nechápu,adresa je out a oni jí vidí Protoze se to urcite drzi v nejakym webovym bufferu tady na foru tak je videt, dyt ten sami problem jsem mel ja musel jsem to udelat natvrdo a dat neco jinyho , pak je nejlepsi se odhlasit a prihlasit jinak se ti to drzi v tom bufferu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 zacinam byt hladny co dnes mame? To ja taky zacinam byt hladovy, no a od jedny hodiny mam jeste anglictinu, takze supr a obed dneska nemam musim si neco jit koupit do kantyny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 lebo som mal na nu nervy a chcel som pocut co a ako....ale uz sme si to vysvetlili do prdele, tu tak strasne prsi a mne treba na WC, toz je problem ze by som musel prebehnut asi 50m po dazdi lebo WC nemame priamo v budove "děláte machry a hajzly máte na chodbě" :smich: 3:42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zkuste smazat cookies a tydlety kokotiny .)) Tam to bude uričitě zahnívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To bude v user bufferu tady na foru, takze by to chtelo natvrdo smaznout a odhlasit, tim by meli zmizet urite zaznamy ktere se drzi kdyz jsi prihlaseny (info o userovi), cookies nevim zda by pomohli to by byl problem pak celyho browseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ondro tak to asi dalo zabrat .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To je jedno kde je zakopanej pes .)) Musis to vymenit ondro .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.