Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hlavne avatary:D koukám tak tady vše stejný,měli jsem tu výročí...jdeš trošku pozdě jakýpak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak to už je moc ne ) Vytahaný cecky paňmáámy Dado : zatim dobrý )) Nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 koukám jakýpak?? Ale jenom 1000 stran hlavo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak to už je moc ne ) Vytahaný cecky paňmáámy Dado : zatim dobrý )) Nestěžuju si jj už bude za chvíli jinej snad už poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ale jenom 1000 stran hlavo .) tak to je v poho, to jsem myslel, že to bude nějaký významější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jj už bude za chvíli jinej snad už poslední tak to jsem zvědav, co zo toho nakonec vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no ale este kym neodidem z roboty by si mohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no ondro to tam stříháš bo co ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 no ondro to tam stříháš bo co ? .) uz aj ja som nedockavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ONDRO tys ještě nevybral ten pravej?? Standis nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 čau Žanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 čau Žanet písnu ti SZ mám dotaz..já vím co je šeptem to je čertem ale nestojím tu zas o nějaké rýpance.. a co jinak,co fábinka,poslouchá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak jdu na to,lidi choděj a nakupují nože Fiskars o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Stando : mám prosbu ( můžeš mi naspat místo svačináře "Všech zmrďochů pan táááta!" ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 písnu ti SZ mám dotaz..já vím co je šeptem to je čertem ale nestojím tu zas o nějaké rýpance..a co jinak,co fábinka,poslouchá?? oki zatím jo, ale potřebovala by pár věci vyměnit, ale sand to nějak zvládneme co u tebe novýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 okizatím jo, ale potřebovala by pár věci vyměnit, ale sand to nějak zvládneme co u tebe novýho?? u mě?jen starosti ...cože nepečeš cukroví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 u mě?jen starosti ...cože nepečeš cukroví?? já bohužel nepeču, páč to neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jdu dom, večer se zase zastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Děkuji Standíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 já bohužel nepeču, páč to neumím ty ochutnáváš jo?? hihi..tak se měj a díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ondro tak co bude misto te pani v avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Stando : mám prosbu ( můžeš mi naspat místo svačináře "Všech zmrďochů pan táááta!" ? Dík no konečně to tam máš :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Ondro tak co bude misto te pani v avataru nestíhám,lidi nějak chodí a to co chci se mi taam nějak nedaří dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No tak to je dobre ze jdou ksefty No jinak za 15minut budu koncit dneska mame florbal to zas bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hááááá jsem tu a kde máš avatar Ondro? A jaký vytahaný cecky? O co jsem přišel? Šup tam s tím avatarem ať to vidím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.