Prosinec 1, 200915 r hlavne avatary:D koukám tak tady vše stejný,měli jsem tu výročí...jdeš trošku pozdě jakýpak??
Prosinec 1, 200915 r Tak to už je moc ne ) Vytahaný cecky paňmáámy Dado : zatim dobrý )) Nestěžuju si
Prosinec 1, 200915 r Tak to už je moc ne ) Vytahaný cecky paňmáámy Dado : zatim dobrý )) Nestěžuju si jj už bude za chvíli jinej snad už poslední
Prosinec 1, 200915 r Ale jenom 1000 stran hlavo .) tak to je v poho, to jsem myslel, že to bude nějaký významější
Prosinec 1, 200915 r jj už bude za chvíli jinej snad už poslední tak to jsem zvědav, co zo toho nakonec vyleze
Prosinec 1, 200915 r čau Žanet písnu ti SZ mám dotaz..já vím co je šeptem to je čertem ale nestojím tu zas o nějaké rýpance.. a co jinak,co fábinka,poslouchá??
Prosinec 1, 200915 r Stando : mám prosbu ( můžeš mi naspat místo svačináře "Všech zmrďochů pan táááta!" ? Dík
Prosinec 1, 200915 r písnu ti SZ mám dotaz..já vím co je šeptem to je čertem ale nestojím tu zas o nějaké rýpance..a co jinak,co fábinka,poslouchá?? oki zatím jo, ale potřebovala by pár věci vyměnit, ale sand to nějak zvládneme co u tebe novýho??
Prosinec 1, 200915 r okizatím jo, ale potřebovala by pár věci vyměnit, ale sand to nějak zvládneme co u tebe novýho?? u mě?jen starosti ...cože nepečeš cukroví??
Prosinec 1, 200915 r Stando : mám prosbu ( můžeš mi naspat místo svačináře "Všech zmrďochů pan táááta!" ? Dík no konečně to tam máš :palec2:
Prosinec 1, 200915 r Ondro tak co bude misto te pani v avataru nestíhám,lidi nějak chodí a to co chci se mi taam nějak nedaří dostat
Prosinec 1, 200915 r No tak to je dobre ze jdou ksefty No jinak za 15minut budu koncit dneska mame florbal to zas bude
Prosinec 1, 200915 r hááááá jsem tu a kde máš avatar Ondro? A jaký vytahaný cecky? O co jsem přišel? Šup tam s tím avatarem ať to vidím!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.