Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Koukam ze jsi prisel Ondru povzbudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jasněěě podpora musí bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 hááááá jsem tu a kde máš avatar Ondro? A jaký vytahaný cecky? O co jsem přišel? Šup tam s tím avatarem ať to vidím!! je tam novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No No tak to je moc hezka pani, no nic draci tak zitra ja uz letim z worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 (editace) no Ondro ty to tu rozjíždíš Tak se měj Tome Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Marku a pokuď nevíš jak vypnout velký písmena, tak se neboj a zeptej se, my tě za to neukamenujeme TO JE SCHVÁLNĚ VÍŠ...PRO TY JAKO TY........ABY JSI VŮBEC PŘEČETL CO PÍŠU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 zoufalka?? Bys záviděl VĚŘ, ŽE ZCELA JISTĚ NE..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jdu dom konečně,zatím čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 čus Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 dostal som varovanie.... ale neviem co to je to OT a to varovanie ...k comu to sluzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 2david:při registraci sis měl přečíst takovy povídaní o tom jak se tady chovat :-) vyznam OT najdeš zde a když varovaní nazbíraš 3 dostaneš BAN(blokace účtu) na dobu kterou ti určí admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 toto som presne cakal ze mi niekto napise, ze mal si si precita...RTFM by ma zaujimalo kto to v tejto dobe cita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 jaj tak poviem ze off topic...mg....ja tie skratky nepoznam a este by ma zaujimalo ze dke som bol OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 :kuk: skoda slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 zjedli ste hadovi nohy, idem spat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 to že nečteš je problem tvuj a kde si offtopic se musíš zeptat toho kdo ti ho udělil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Dobré ráno , to je ale zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 JJ docela zima ale tak je prosinec tak uz to muselo prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 JJ docela zima ale tak je prosinec tak uz to muselo prijit tj, ale uplně mi to dalo facku, když jsem vylezl ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ondro ta herecka v avataru je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jj, to musím souhlasit, jen je škoda, že se tak seká, nebo vám jde plynule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jdu si koupit něco k snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tj, ale uplně mi to dalo facku, když jsem vylezl ven Jeste by to chtelo snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.