Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jdu si koupit něco k snídani Tak ja uz jsem po snidani byli tri tvarahove kolacyk maminka prinesla dzus a banan tak je to hezke rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Jeste by to chtelo snih ale jen na horách Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ondro ta herecka v avataru je good tak to jsem rád že se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jj, to musím souhlasit, jen je škoda, že se tak seká, nebo vám jde plynule? tak nám to jede úplně plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Tak ja uz jsem po snidani byli tri tvarahove kolacyk maminka prinesla dzus a banan tak je to hezke rano jo to já si koupil bagetu a kafe z automatu. no co lepšího může bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak nám to jede úplně plynule joooo jen kdybys nekecal. Zrovna tohle ti nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 dostal som varovanie.... ale neviem co to je to OT a to varovanie ...k comu to sluzi? hele,možná je to za to že málo hodnotíš minimum je denně 50 fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 joooo jen kdybys nekecal. Zrovna tohle ti nevěřím jako vážně.....úplně plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 hele,možná je to za to že málo hodnotíšminimum je denně 50 fotek jo to bude tím, David určitě ještě nehodnotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jako vážně.....úplně plynule tak to je v pr...., proč se mi to seká? a to jsem se i odhlásil a pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ale jen na horách Me by to nevadilo vsude od ceho pak ty zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak to jsem rád že se líbí Velmi moc se libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jako vážně.....úplně plynule Me to jde teda uplne plynule hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak to je v pr...., proč se mi to seká? a to jsem se i odhlásil a pořád nic Ja se priznam ja taky nehodnotil poosledni dobou mam nejak slaby zaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Me to jde teda uplne plynule hezky helééé vy mě štvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 helééé vy mě štvete Porucha bude na vasem prijmaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ja se priznam ja taky nehodnotil poosledni dobou mam nejak slaby zaludek tak to je hrubý porušení kázně, ihned běž hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Porucha bude na vasem prijmaci to je možný, ten můj dědeček už toho má dost zasebou, už by potřeboval vyměnit za nějakej výkonější NB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Jinak reknu vam ze jsem v nedeli videl nazivo Fabii II Combi Scout a na obrazku to teda vypada bytelneji a tak mohutneji, ve skutecnosti mi to prislo hodne laciny takovy plastovy a byla na plechach 15" s origo poklicema, no zajimavy by to bylo na tech Kentaurech 16" nebo 17" ale stejne me to docela sklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 to je možný, ten můj dědeček už toho má dost zasebou, už by potřeboval vyměnit za nějakej výkonější NB Co mas za zelezo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Jinak reknu vam ze jsem v nedeli videl nazivo Fabii II Combi Scout a na obrazku to teda vypada bytelneji a tak mohutneji, ve skutecnosti mi to prislo hodne laciny takovy plastovy a byla na plechach 15" s origo poklicema, no zajimavy by to bylo na tech Kentaurech 16" nebo 17" ale stejne me to docela sklamalo no abych pravdu řek, tak mě se nelíbila ani na fotkách, k fábce to vubec nesedne, o okty to vypadá dobře, ale u fábky je to takový kýčovitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Co mas za zelezo? intel core duo T2300 1,66GHz, 1 GB RAM, GeForce GO 7300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tě pic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) To staci tak ne ten net a nejaky aplikace ale tak da se to Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 dobre ranko prajem... vecer som tu mal celkom srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.