Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Kua sem včera koukal na otcovu FI combi , 1,4 MPI classik kua to auto má už asi 5 let a najeto 50tkm nechápu co s tim autem dělá

ja som od 07/2009 doteraz najazdil 8000km...

Editováno: , autor: davidenqo
Vloženo
Kua sem včera koukal na otcovu FI combi , 1,4 MPI classik kua to auto má už asi 5 let a najeto 50tkm nechápu co s tim autem dělá

Ja jsem koukal na tatovu Octu (facelift) 11/2000 1.6MPI Classic a ma tam 65tis, taky to nechapu :D

Vloženo

no já tu svojí kupoval po 7 letech a měl najeto 52tis ;)

Vloženo
no já tu svojí kupoval po 7 letech a měl najeto 52tis ;)

To mas i se serviskou nebo sis to nechal overit u skodovyk, ale je pravda ze driv se u nas tolik s auty nejezdilo jak je tomu ted nebo v Nemecku to je asi od jakziva

Vloženo
To mas i se serviskou nebo sis to nechal overit u skodovyk, ale je pravda ze driv se u nas tolik s auty nejezdilo jak je tomu ted nebo v Nemecku to je asi od jakziva

jj se serviskou po prvním majiteli a kupoval jsem jí přímo ve škodovce

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...