Prosinec 2, 200915 r Objednaj si 2350 PFfek ... k tomu 2400 obálek, nejsem debil tak se zeptám opravdu 2400 obálek když je pouze 2350 PF? Ano chceme ... tak sem je objednal , dneska rano prijde ze se vlastne splatla a ze chce opravdu jen 2350ks obálek. Tak se klepnu do čela a v klidu to přejdu. Teď telefon, že chce 2400 obálek a přiobjednala by ješte 50PFfek takže 3. objednávka a kdo je za debila ??
Prosinec 2, 200915 r Tak já mám velkou radost,teď mi známej dovezl vína na svátky do zásoby...samá lahodná :palec2:
Prosinec 2, 200915 r aspoň máš na svařák dneska večer hrajem - mám to nakááázanéé ty woe na svařák ,to jsou vesměs samé pozdní sběry+výběry z hroznů....flašky v nákupu od 160,- a více
Prosinec 2, 200915 r ty woe na svařák ,to jsou vesměs samé pozdní sběry+výběry z hroznů....flašky v nákupu od 160,- a více Nooo normlání cenovka svářáku u nás na staromáku proto bude tak drahej asi je z kvalitního vína Upraveno Prosinec 2, 200915 r od Evers
Prosinec 2, 200915 r Nooo normlání cenovka svářáku u nás na staromáku proto bude tak drahej asi je z kvalitního vína jj si to trefil,ten svařák u vás dělaj asi ze slámovýho vína nebo snad i z ledovýho. Upraveno Prosinec 2, 200915 r od spineshank
Prosinec 2, 200915 r dneska mě čeká asi knedlo vepřo zelo+šnitek 11 Starobrna ja zas bageta z LIDLU...
Prosinec 2, 200915 r jj si to trefil,ten svařák u vás dělaj asi ze slámovýho vína nebo snad i z ledovýho. Ty chcanky bych nelil ani do hajzlu ... bal bych se ze to zamoří i kanály....
Prosinec 2, 200915 r uz se tesim .. v patek jdu na XIII.století .. tak sem zvedavej... to zas bude výkrop
Prosinec 2, 200915 r jojo ... prave sem chtel do ČB a pak sem zjistil že jsou tady .)) Tak aby to nebyl nahodou posledni koncert .)) tak to musim videt live
Prosinec 2, 200915 r jsme je z kámošem jeden čas děsně žrali......když jsme byli mladí Tak já je žral je to tak 5 let ... ale začli hrát jen polsko a pak přestali úplně... Ty s kámošem ? Ty máš nějaký kamarády jo ? Upraveno Prosinec 2, 200915 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.