spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 kua ty lidi jsou dneska dementni. ) tě můžu ubezbečit že nejenom dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Objednaj si 2350 PFfek ... k tomu 2400 obálek, nejsem debil tak se zeptám opravdu 2400 obálek když je pouze 2350 PF? Ano chceme ... tak sem je objednal , dneska rano prijde ze se vlastne splatla a ze chce opravdu jen 2350ks obálek. Tak se klepnu do čela a v klidu to přejdu. Teď telefon, že chce 2400 obálek a přiobjednala by ješte 50PFfek takže 3. objednávka a kdo je za debila ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 pozri, aspon sa nenudis a mas zabavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 se mi tu hromadej dalsi ksefty .. kdyz resim tydle picoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Tak já mám velkou radost,teď mi známej dovezl vína na svátky do zásoby...samá lahodná :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 aspoň máš na svařák dneska večer hrajem - mám to nakááázanéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 dneska mě čeká asi knedlo vepřo zelo+šnitek 11 Starobrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 aspoň máš na svařák dneska večer hrajem - mám to nakááázanéé ty woe na svařák ,to jsou vesměs samé pozdní sběry+výběry z hroznů....flašky v nákupu od 160,- a více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) ty woe na svařák ,to jsou vesměs samé pozdní sběry+výběry z hroznů....flašky v nákupu od 160,- a více Nooo normlání cenovka svářáku u nás na staromáku proto bude tak drahej asi je z kvalitního vína Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Nooo normlání cenovka svářáku u nás na staromáku proto bude tak drahej asi je z kvalitního vína jj si to trefil,ten svařák u vás dělaj asi ze slámovýho vína nebo snad i z ledovýho. Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 dneska mě čeká asi knedlo vepřo zelo+šnitek 11 Starobrna ja zas bageta z LIDLU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jj si to trefil,ten svařák u vás dělaj asi ze slámovýho vína nebo snad i z ledovýho. Ty chcanky bych nelil ani do hajzlu ... bal bych se ze to zamoří i kanály.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak to je taky slušnej oběd Davide k ní bych si dal hráškovou polívku od Vitany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ha ha ha :smich: :smich: si ju nasypem do ust ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ja zas bageta z LIDLU... že ty v tom lídlu makáš ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jdu na to zelo +pivsona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 kurvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 že ty v tom lídlu makáš ? .) nie nie, neblazni.len ho mam na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 co ty vůbec děláš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak jsem po obědě,moc sem si pošmákl a pivson byl lahodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 uz se tesim .. v patek jdu na XIII.století .. tak sem zvedavej... to zas bude výkrop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 oni ještě hrajou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jojo ... prave sem chtel do ČB a pak sem zjistil že jsou tady .)) Tak aby to nebyl nahodou posledni koncert .)) tak to musim videt live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jsme je z kámošem jeden čas děsně žrali......když jsme byli mladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) jsme je z kámošem jeden čas děsně žrali......když jsme byli mladí Tak já je žral je to tak 5 let ... ale začli hrát jen polsko a pak přestali úplně... Ty s kámošem ? Ty máš nějaký kamarády jo ? Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.