Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 eee to je co ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 pokud si dáš tento perk tak můžeš měnit během chvilky svoje class,tzn.máš class kde máš AK a broknu,ale vběhneš někam´kde potřebuješ štít tak přepneš a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 pokud si dáš tento perk tak můžeš měnit během chvilky svoje class,tzn.máš class kde máš AK a broknu,ale vběhneš někam´kde potřebuješ štít tak přepneš a máš to preste kdykoliv to můžeš přepínat jo ? --- To je dobréé.... a máš i plnou munici třeba?? Jako že bys mel 2nasobek munice vlasne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 eee to je co ?? .) tady to máš krásně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 hmmm .. tak to je pohodička , hele mažu dom, večer na Callu ČAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 OK tak večer na značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 zas se to tu zvrhlo k debatě o COD jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ee jen malé vysvětlení jednoho perku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 taky jsem na něj koukal, je to hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 uháněj ježicha ať ti donese novej noťas ať dáváš s náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 s těmahle broknama hraju já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 neukazuj mi ty videa nebo začnu brečet že nemůžu hrát To by mi chvíli trvalo než bych se do toho dostal a mohl hrát s váma, to je uplně jiný než stará dobrá COD2, nějaký počítače s naváděnou střelou nebo co to bylo, to je zajímavý tady už bych nebyl tak dobrej jako v COD2. A hlavně jakej NB by to zvládal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 No ty 2 bročky jsou hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tady máš min.požadavky co hra vyžaduje: Operační systém: Microsoft Windows 7, Windows Vista a Windows XP Procesor: AMD Athlon 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.2 GHz a lepší Operační paměť RAM: 1 GB Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600GT 256 MB nebo lepší; ATI Radeon 1600XT nebo lepší DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c HDD: 12GB volného místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 No ty 2 bročky jsou hodně zajímavý mi povídej,je to dobrá prdel a hlavně když ji koupíš tak letíš 2 metry vzduchem jako pták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 mi povídej,je to dobrá prdel a hlavně když ji koupíš tak letíš 2 metry vzduchem jako pták jj, to věřím, že se pěkně proletíš. No díky za ty parametry, kouknu se co by se dalo sehnat ale stejně nejspíš nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 vyrážím domů abych se na večer s Jirkou pomalu nachystal ...zatím se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 jj čus a sejmi jich pár i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Zdarec závisláci Koukám že už sem kromě vás nikdo neleze a ani tan výčepní s FULL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak to víš, není toliko času a ani nálada na některý ksichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 to nevím,ale pokud není tak to máš za úkol ty Davide....a měl bys pohnout aby mi to do Vánoc došlo srandista:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 tak to víš, není toliko času a ani nálada na některý ksichty Hele kopnu do kachny a vona se ozve jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 chceš slyšet pravdu nebo je ti jedno co napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Jsem jedno ucho neboj nikdo to nemá jednoduchý jen to dost lidí nepřizná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Jsem jedno ucho neboj nikdo to nemá jednoduchý jen to dost lidí nepřizná. spráávně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.