spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 někdo pojede víc km někdo míň,to je bohužel realita s tím nic neuděláme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 lol lol :kuk: :smich: :smich: :smich: :smich: berte ohlad ze ja som chlapec z bratislavy se aspoň projedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 v strede ako stred medzi ceskom a slovenskom...kompromis:Dale asi si robis iba prdel jj jasně že prcka tak ty seš z Blavy...no já od Brna...ke mě to máš kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kluci ja jdu domov paaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj jasně že prcka tak ty seš z Blavy...no já od Brna...ke mě to máš kousek hej to je kusok v brne som uz par krat bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 někdo pojede víc km někdo míň,to je bohužel realita s tím nic neuděláme... ano jak říkáš, někdo pojede víc km, někdo míň a já pujdu pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ano jak říkáš, někdo pojede víc km, někdo míň a já pujdu pěšky sprosťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Pokud bych já navrhoval místo na sraz tak bych volil jížní Čechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kluci ja jdu domov paaaa čus viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kluci ja jdu domov paaaa hele Davide tak nezapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Pokud bych já navrhoval místo na sraz tak bych volil jížní Čechy... já když to vemu tak bych volil Hradec Králové nebo Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sprosťák jo to jsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hele Davide tak nezapomeň a ty to Ondro nezapomeň přeposlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak jako vo co de ... ja bych byl klidne pro to +/- brno ... Se slezem ty v praze a vezme se to jednou kraksnou .) a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ondro vyklid byt zejtra dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ondro vyklid byt zejtra dorazíme jooo bude pařba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já když to vemu tak bych volil Hradec Králové nebo Pardubice byt nemám,bydlím v rod.domku,ale bazén nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sem si k vám odskočila od pečení cukrovíčka se chystá mejdlo či co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nevadí ... ja se v zime beztak nerad ráchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sem si k vám odskočila od pečení cukrovíčka se chystá mejdlo či co??? jj plánujeme na léto takový kulturní dýchánek...dojedeš taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 sem si k vám odskočila od pečení cukrovíčka se chystá mejdlo či co??? hmm cukroví, ochutnal bych Jasně, to bude velkej mejdan, doraž taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 byt nemám,bydlím v rod.domku,ale bazén nemám no tíl líp, aspoň bude víc místa a jak píše Jirka, bazén není v zimě potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj plánujeme na léto takový kulturní dýchánek...dojedeš taky? a kdýýýý?? kdéééé??se mi to nechce tu číst celé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 teď jsme to začali plánovat takže kdy a kdy se zatím ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No páánovééé už se blíížíí padla .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.