baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 taková čest tak musím si tě nějak udobřit, než mě tam v sobotu odneseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 necham vas osamote vy dve hrdlicky? :kol-59: :wub: :wub: :wub: :wub: uz je aj po 22:00....mozte rozoberat hocijake temy :smich: :smich: oooo jak galantní lol tak zatím můžeš jít hodnoti, víš že musíš ohodnotit 50 fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak jak se vede? a co fábka, nezlobí tě? vede se dobře, jen jí musím zase malinko poupravit co tak pozdě do hospůdky?? nějak nemám čas jsem chodit častěji, je toho poslední dobou hodně, ale za chvilku to bude zase už v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak vies ruska trojka ma moc nelaka...taka svedska to je ine kafee :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 vede se dobře, jen jí musím zase malinko poupravit a co budeš upravovat? A co ta maska, už je stříknutá na tu černou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak vies ruska trojka ma moc nelaka...taka svedska to je ine kafee :smich: :smich: jsem toho samého názoru :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak ja jdu do hajan, mnejte se tady hezky, jdu snit o vo svedsky trojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak ja jdu do hajan, mnejte se tady hezky, jdu snit o vo svedsky trojce tak přeju hezký sny , čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak musím si tě nějak udobřit, než mě tam v sobotu odneseš jo ta takhle je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobrou noc Davide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jo ta takhle je to ano přesně tak to je, abych pak dostal cukroví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a co budeš upravovat? A co ta maska, už je stříknutá na tu černou? ještě právě ne, čekám až se tady ukáže Tomáš, abych se s ním zkusil domluvit, jinak si jí odnesu příští týden sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 áá Standa vstal z mrtvých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ano přesně tak to je, abych pak dostal cukroví cukroví?? a štrůdl by nebyl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ještě právě ne, čekám až se tady ukáže Tomáš, abych se s ním zkusil domluvit, jinak si jí odnesu příští týden sám aha, no Tom tu dnes nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj, už jsem zase na chvilku zpátky, ale dlouho se tady nezdržím Žandy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ano přesně tak to je, abych pak dostal cukroví ta pokud chceš dostat jen cukroví,tak to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 aha, no Tom tu dnes nebyl nevím, psal jsem mu sz už před 2 dny a pořád nic, nemáš na něho ICQ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Stando máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 cukroví?? a štrůdl by nebyl??? tak ten jsem nepekla..dnes bylo na programu pečení cukroví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ta pokud chceš dostat jen cukroví,tak to beru bych dostal i něco víc? třeba ten taneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj, už jsem zase na chvilku zpátky, ale dlouho se tady nezdržím Žandy :-) jakto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 bych dostal i něco víc? třeba ten taneček u toho ohně jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 u toho ohně jo?? jasně, ale ten oheň není podmínkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Stando máš SZ díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.