davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dobre ranko prajem jak tak pozeram ste to tu vecer dobre dlho potiahli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dobre jitro kolko krat ta zabili vcera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 no tak párkrát mě taky sejmuli,ale jinak jsme je mleli s Jirkem hlava nehlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nazdáár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 hoj prdelko,jak se máš?jak se ti vejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 kuava vstávejte ,už je tolik hodin a tady mrtvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 cau kraska ondro to hrate online multiplayer alebo sigleplayer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 hoj prdelko,jak se máš?jak se ti vejde? čau závisláku si tu na nás zapoměl večer,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 o nic si neprisiel baris sa tu s certinkou jazyckov vkuse, som ich potom nechal osamote aby si mohli hrkutat, holubicky jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 o nic si neprisiel baris sa tu s certinkou jazyckov vkuse, som ich potom nechal osamote aby si mohli hrkutat, holubicky jedny helééé ty taky všechno vykecáš ..pak se tu na mě vrhl ještě Standa že se ke mě pozve na štrůůdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak nakonec to skoncilo tou trojkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 cau kraska ondro to hrate online multiplayer alebo sigleplayer?? hrajeme online tudíž MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 čau závisláku si tu na nás zapoměl večer,co?? tak nějak to časově nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 helééé ty taky všechno vykecáš ..pak se tu na mě vrhl ještě Standa že se ke mě pozve na štrůůdl joo štrůdl říkáš plněnej a taženej asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 joo štrůdl říkáš plněnej a taženej asi nj ondra si to zase překroutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nj ondra si to zase překroutí já si tady nic nekroutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já si tady nic nekroutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 docela dobrej tento Starému dědovi mladší dědkové nakecají nesmysl, že když bude jíst hodně chleba, že se mu ještě postaví a pěkně si užije. Děda ihned vyrazí do nejbližšího obchodu a říká prodavačce: "Prosím tři chleby!" Prodavačka na to: "To je pro Vás, dědo ??" Ano!" "Vždyť Vám ztvrdne!!" "Kurva, tak je to pravda!? Dejte mi jich hned pět!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ještě jeden Manželé hrají golf.Při jednom odstřelu proletí míček sklem terasy přilehlého domu. Manželé, vědomi si viny, běží ihned tím směrem a jdou se omluvit majiteli. Volají, ale nikdo neodpovídá. Dívají se tedy rozbitou terasou do domu a vedle rozbité krásné láhve vidí stát poměrně atraktivního muže s turbanem na hlavě. "Jste majitelem domu?", ptá se ho manžel Muž chvíli hledí na pár a potom odpoví: "Ne, já jsem byl 1000 let uvězněn v této láhvi a někdo střílel na golfovém hřišti, láhev rozbil a mě osvobodil." Manžel: "Óóó, potom jste tedy duch z té láhve" "Zcela správně. Splním vám dvě přání, třetí bych si nechal pro sebe." Manžel: "Super! Takže já bych chtěl plat 1.000.000 Eu zdaněných ročně!" "Splněno! A druhé přání?" Manželka: "Abychom měli stále na stole jen nejlepší jídla a nápoje!" "Zajisté!!! No a teď moje přání...", na to duch. "1000 let jsem byl uvězněn v láhvi a nemel žádnou ženu. Přál bych si teď užít zbytek dne s vaší ženou!" Manželé rozpačitě souhlasili, on šel zpět na golfové hřiště, ona s duchem do ložnice. Když byli právě v nejlepším, ptá se duch ženy: "Kolik let je manželovi a kolik je Tobě?" "Mě 35 manželovi 37! Proč?" "Že ještě věříte na duchy z láhve!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Nazdar , dneska tankuju - a malem to semnou slehlo .... chytit toho blba co to udelal vyrvu mu pinzetou vsechny nehty Slinc nad nadrzi jako hovado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nazdar,tak to věřím,je to hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 hele teď sosám ty kurvičky tak sem zvědavej,ale ten singl je verry good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jake?????? :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Nazdar , dneska tankuju - a malem to semnou slehlo .... chytit toho blba co to udelal vyrvu mu pinzetou vsechny nehty Slinc nad nadrzi jako hovado nechapem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.