Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 me vecer ... potřebuju -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak co, kde jste?? Ondro, objasni tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 už jsem tu,měl sem děsný fofry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak co, kde jste?? Ondro, objasni tu fotku nj je to osoba která sem za náma chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 to říkam že to je žanda: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 už jsem tu,měl sem děsný fofry hodně lidí při pátku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nj je to osoba která sem za náma chodí aha, pěkné A kam chodíš na takovýhle fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak docela joo,sice žádnej velkej kšeft,ale furt sem někdo leze...doufám že už bude dnes klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Barine : bylo to nekde v topicu ... spoluzaci a kolegyne bo tak neco ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak docela joo,sice žádnej velkej kšeft,ale furt sem někdo leze...doufám že už bude dnes klid tak to je dobře, že máte kšefty, lepší než nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Barine : bylo to nekde v topicu ... spoluzaci a kolegyne bo tak neco ) no to ani nevím, že tu něco takovýho je .... no jinak to zní jak přeloženej název péčka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Barine : bylo to nekde v topicu ... spoluzaci a kolegyne bo tak neco ) no to ani nevím, že tu něco takovýho je .... no jinak to zní jak přeloženej název péčka :smich: tak to možná jo,ale já to mám od jinýho zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Jáá už to pověsil na hřeb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 kuava já ještě hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak to možná jo,ale já to mám od jinýho zdroje až ták jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 hele co večír,dáme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já tu zas skejsnu asi až do večera, ale aspoň si trochu přivydělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 sem na te XIII dneska .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 sem na te XIII dneska .) aha tak dej vědět jaký to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 já tu zas skejsnu asi až do večera, ale aspoň si trochu přivydělám ve škole si přividěláš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 ve škole si přividěláš?? to né, pomáhám kámošovi dělat projekty jsem doma, ve škole né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 to né, pomáhám kámošovi dělat projekty jsem doma, ve škole né Jaký projektY ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 sem si říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Jaký projektY ? tak různě, rozvody nn, vn a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 sem si říkal ve škole jsem to zabalil dnes brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.