Prosinec 4, 200915 r Tak co, kde jste?? Ondro, objasni tu fotku nj je to osoba která sem za náma chodí
Prosinec 4, 200915 r nj je to osoba která sem za náma chodí aha, pěkné A kam chodíš na takovýhle fotky?
Prosinec 4, 200915 r tak docela joo,sice žádnej velkej kšeft,ale furt sem někdo leze...doufám že už bude dnes klid
Prosinec 4, 200915 r tak docela joo,sice žádnej velkej kšeft,ale furt sem někdo leze...doufám že už bude dnes klid tak to je dobře, že máte kšefty, lepší než nic
Prosinec 4, 200915 r Barine : bylo to nekde v topicu ... spoluzaci a kolegyne bo tak neco ) no to ani nevím, že tu něco takovýho je .... no jinak to zní jak přeloženej název péčka :smich:
Prosinec 4, 200915 r Barine : bylo to nekde v topicu ... spoluzaci a kolegyne bo tak neco ) no to ani nevím, že tu něco takovýho je .... no jinak to zní jak přeloženej název péčka :smich: tak to možná jo,ale já to mám od jinýho zdroje
Prosinec 4, 200915 r já tu zas skejsnu asi až do večera, ale aspoň si trochu přivydělám ve škole si přividěláš??
Prosinec 4, 200915 r ve škole si přividěláš?? to né, pomáhám kámošovi dělat projekty jsem doma, ve škole né
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.