spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 přeci nebudem čekat až do Vánoc sem aspoň jedno civilní nahoď už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 spáááát ... víkend v p.... naspáno hoven .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tak tu ju mate:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 no pěkný to je akorát ta druhá fotka nejde zvětšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tak tu ju mate:) no vidíš to .. Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 no vidíš jak ses krásně rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 uz staci zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 uz staci zatial tak aspoň něco že jsi dal konečně.....bude ještě pokračování?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hehe, uvidime co bude:P v sobotu som videl octavku I kombi policajnu a mala oznacenie TDI cele cervene...to je kolko kw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 kolik kW to nevím,ale i na FII je TDI vše červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 to ano to je 77kw to neni o com, ale stare octavky boli tdi (66kw) tdI(81kw) tDI(96kw) a v sobotu som videl TDI (?kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tak ondra to je logar .)) ten ti rekne .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 já to jen prodávám neznám u každého loga kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tak ondra to je logar .)) ten ti rekne .)) jsem ale spíše CODař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 ten byl dobrej .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 zavislaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 co dnes dáme?? btw jsem v sobotu dodělal camo u ACR dal jsem 250headshotu a mám tu žlutozelenou kamufláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 coveče nevim .. mladá má nějakou akci tak nevim jak moc se zdržim v praze , spíše nééé .. už teď jsem grogy.. ( kua to už je 12? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 kasli na mladu !!! COD POWA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 zavislaci kdo?my??.....to jako vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Dave beztak musim dneska nadrtit bubny , zejtra prijde kontrola ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hele jdu na oběd,dnes buď svíčková nebo špagety tak mě držte palce ať si vyberu to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hele jdu na oběd,dnes buď svíčková nebo špagety tak mě držte palce ať si vyberu to lepší držim palce ať se potom neposereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.