spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Ondro kde mas avatar? ty joo seš dnes druhej kdo ho nevidí ..nechápu já jej mám v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 JA SOM MU HOVORIL ZE HO NEMA, ALE ZEVRAJ JE VSETKO V PORIADKU!!!!!!!!!!!!! :kuk: TAK ALE ASI NIE ONDRO !!!!! myslím že chyba není u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 caute vsetci otazka, nesviti mi lave brzdove svetlo, len tak narychlo som pozrel jak to vymenit a som z toho debil...to musim nejak oddrbat cele svetlo alebo neviete ako? Tady máš screen z manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 já ho taky nevidim ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 myslím že chyba není u mě TRETIIIII!!!!! lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Tady máš screen z manuálu dakujem pekne, akurat sa mi to poradrilo aj tu najst na fore. idem na to drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 já ho taky nevidim ondro TRETIIIII!!!!! lol lol lol hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) prej je na to dobra mince na ten plastovej krypl Jeste sem nemenil tak nevim Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich: NENE !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 prej je na to dobra mince na ten plastovej krypl Jeste sem nemenil tak nevim hotovo, hej s 1€ som to spravil som na seba hrdy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 NENE !!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hotovo, hej s 1€ som to spravil som na seba hrdy:D .) šikulo Já bych to bral do servisu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 dufam ze mi po ceste neodpadne cele svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 záleži na tom jestli jsi to vrátil do původního stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 zalezi na tom ako to v povodnom stave vyzeralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich: a já tvuj avatar vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 a já tvuj avatar vidím no huráááá :palec2: kluci Libor má předplacíno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 no huráááá :palec2: kluci Libor má předplacíno nn, nic jsem neplatil, to ty si na mě hodnej a dals mi volný minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 ondro u me si skoncil , zvyhodnujes jedince !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 ondro u me si skoncil , zvyhodnujes jedince !!! nj život je kurva :smich: jako ale fakt nechápu že se vám to neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tady je to s těma avatarama pořád nějaký divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 radši ho nechat tak jak je anepokoušet se ho nějak měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 radši ho nechat tak jak je anepokoušet se ho nějak měnit já ho nechtěl měnit,ale ta stránka přestala fungovat tak proto jsem měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 aha, no hlavně že ho vidím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Ja uz avatar vidim take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.