Prosinec 7, 200915 r Ondro kde mas avatar? ty joo seš dnes druhej kdo ho nevidí ..nechápu já jej mám v poho
Prosinec 7, 200915 r JA SOM MU HOVORIL ZE HO NEMA, ALE ZEVRAJ JE VSETKO V PORIADKU!!!!!!!!!!!!! :kuk: TAK ALE ASI NIE ONDRO !!!!! myslím že chyba není u mě
Prosinec 7, 200915 r caute vsetci otazka, nesviti mi lave brzdove svetlo, len tak narychlo som pozrel jak to vymenit a som z toho debil...to musim nejak oddrbat cele svetlo alebo neviete ako? Tady máš screen z manuálu
Prosinec 7, 200915 r Tady máš screen z manuálu dakujem pekne, akurat sa mi to poradrilo aj tu najst na fore. idem na to drzte palce
Prosinec 7, 200915 r já ho taky nevidim ondro TRETIIIII!!!!! lol lol lol hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich:
Prosinec 7, 200915 r prej je na to dobra mince na ten plastovej krypl Jeste sem nemenil tak nevim Upraveno Prosinec 7, 200915 r od Evers
Prosinec 7, 200915 r hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich: NENE !!!!
Prosinec 7, 200915 r prej je na to dobra mince na ten plastovej krypl Jeste sem nemenil tak nevim hotovo, hej s 1€ som to spravil som na seba hrdy:D
Prosinec 7, 200915 r hotovo, hej s 1€ som to spravil som na seba hrdy:D .) šikulo Já bych to bral do servisu ))
Prosinec 7, 200915 r hmm tak já vám to teda řeknu...máte ho blokovanej protože jste vyčerpali přísun volnejch minut,další už jen za peníze :smich: a já tvuj avatar vidím
Prosinec 7, 200915 r no huráááá :palec2: kluci Libor má předplacíno nn, nic jsem neplatil, to ty si na mě hodnej a dals mi volný minuty
Prosinec 7, 200915 r ondro u me si skoncil , zvyhodnujes jedince !!! nj život je kurva :smich: jako ale fakt nechápu že se vám to neukáže
Prosinec 7, 200915 r radši ho nechat tak jak je anepokoušet se ho nějak měnit já ho nechtěl měnit,ale ta stránka přestala fungovat tak proto jsem měnil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.