Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Nic ... mam ho u chyndy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nazdrarek Ondro uz ho vidim.... zase nevyspalej .. a dnesska to nedozenu kua a to jeste musim na fizlarnu čau,no to jsem rád že ho už vidíš ty že seě nevyspalej...co mám říkat já když jsem do noci pořád ve válce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 caute slecinky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Davide,dneska něco zase nahodíš?? kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 čau Davide, Ondra má pravdu, už by to zas něco chtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 čau,no to jsem rád že ho už vidíš ty že seě nevyspalej...co mám říkat já když jsem do noci pořád ve válce to válčíš každej den jo? to ti z toho ještě nehrabe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 baris vcera si sa mal pozret to bol taky preddavok:D potom az na vianoce mozno ak budete posluchat a rozmyslam nad logom sportline keby som dostal ako darcek od ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 vychcanej jak mrak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no není to krásný.....http://www.novinky.cz/koktejl/186371-medve...i-kamaradi.html kdyby se takto domluvili i lidi někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 baris vcera si sa mal pozret to bol taky preddavok:D potom az na vianoce mozno ak budete posluchat a rozmyslam nad logom sportline keby som dostal ako darcek od ondra :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 jj něco jsem tu zachytil, když jsem to tu pročítal Ondro vidíš, dej mu logo a budem mít fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 řekl jsem něco vtipneho? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) A já už myslel, že tu máme další fotku, když je ten příspěvek tak velkej :smich: Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 začínáš chytat ty správný návyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 A já už myslel, že tu máme další fotku, když je ten příspěvek tak velkej :smich: jj taky jsem to tak tipoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 jj taky jsem to tak tipoval a ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 netipovat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 začínáš chytat ty správný návyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 hele když k tomu něco vezmeš nějakou Vánoční slevu třeba dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ty vole ondro já na tebe zapoměl jak na smrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ja ti poslem ferrari zo shell a ty mne hento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 bude někdo u vás doma když ti to pošlu balíkovkou ??? Zítra dopoledne by to došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ty vole ondro já na tebe zapoměl jak na smrt já sem si říkal že nic zatím nedošlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 bude někdo u vás doma když ti to pošlu balíkovkou ??? Zítra dopoledne by to došlo čím to posíláš??PPL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ja ti poslem ferrari zo shell a ty mne hento máš F430? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.