Prosinec 8, 200915 r nazdrarek Ondro uz ho vidim.... zase nevyspalej .. a dnesska to nedozenu kua a to jeste musim na fizlarnu čau,no to jsem rád že ho už vidíš ty že seě nevyspalej...co mám říkat já když jsem do noci pořád ve válce
Prosinec 8, 200915 r čau,no to jsem rád že ho už vidíš ty že seě nevyspalej...co mám říkat já když jsem do noci pořád ve válce to válčíš každej den jo? to ti z toho ještě nehrabe?
Prosinec 8, 200915 r baris vcera si sa mal pozret to bol taky preddavok:D potom az na vianoce mozno ak budete posluchat a rozmyslam nad logom sportline keby som dostal ako darcek od ondra
Prosinec 8, 200915 r no není to krásný.....http://www.novinky.cz/koktejl/186371-medve...i-kamaradi.html kdyby se takto domluvili i lidi někdy
Prosinec 8, 200915 r baris vcera si sa mal pozret to bol taky preddavok:D potom az na vianoce mozno ak budete posluchat a rozmyslam nad logom sportline keby som dostal ako darcek od ondra :_icon_smich2:
Prosinec 8, 200915 r jj něco jsem tu zachytil, když jsem to tu pročítal Ondro vidíš, dej mu logo a budem mít fotky
Prosinec 8, 200915 r A já už myslel, že tu máme další fotku, když je ten příspěvek tak velkej :smich: Upraveno Prosinec 8, 200915 r od baris
Prosinec 8, 200915 r A já už myslel, že tu máme další fotku, když je ten příspěvek tak velkej :smich: jj taky jsem to tak tipoval
Prosinec 8, 200915 r bude někdo u vás doma když ti to pošlu balíkovkou ??? Zítra dopoledne by to došlo
Prosinec 8, 200915 r ty vole ondro já na tebe zapoměl jak na smrt já sem si říkal že nic zatím nedošlo....
Prosinec 8, 200915 r bude někdo u vás doma když ti to pošlu balíkovkou ??? Zítra dopoledne by to došlo čím to posíláš??PPL??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.