davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 to vazne? :kuk: :kuk: ja mam amd 2500+ 760ram 128 radeon grafika.... islo by mi to ? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nevim jestli to nevyhnije na grafice tak bys to mel rozhejbat... kdyztak koupis za litr jeste grafiku :_)) )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ale podmínkou je origo hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 jdu si něco koupit k jídlo,na oběd dnes nic moc na co bych měl chuť tak to asi budou dnes párky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 LIDL bageta POWA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no .. tak ja jedu na fízlárnu .-)))) tak se pak pochlubim zakolik ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 :ph34r: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 tak 2 nožky debrecínských+2nožky bítešaké se sýrem+kremžská a 3 rohlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no .. tak ja jedu na fízlárnu .-)))) tak se pak pochlubim zakolik ) tak ať ti to dopadne co nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 tak jsem právě dopapal a jdu si udělat kafčo,dá si taky někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 tak jsem právě dopapal a jdu si udělat kafčo,dá si taky někdo?? Ondro,jáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Tady se teda rozjela pěkná podpisová válka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ja mam rad seba a uz neviem ako sa to pise do podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 jo, taky dobrý názor Dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Ondro,jáá nazdar ty mlsoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Tady se teda rozjela pěkná podpisová válka ale můj podpis je nekompromisní :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) hele i nějakou šlehačku bych tu měl ;) edit:spíše smetanu,šlehačku až po šlehání Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ale můj podpis je nekompromisní :smich: o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 hele i nějakou šlehačku bych tu měl ;)edit:spíše smetanu,šlehačku až po šlehání šlehačku nebo smetanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 tak šťoucháním se ze smetany stane šlehačka si myslím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Davide máš to F430?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nazdar ty mlsoune já mlsám ráda i smetanu do kávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 já mlsám ráda i smetanu do kávy no ještě trošku tu zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no ještě trošku tu zbylo néééé já jdu za chvíli na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.