Prosinec 8, 200915 r Autor Máro že tys ten kurz sebeovládání zase nedokončil mám za sebou je dva semestry......to víš... nějaký kurzy...pro koho to je....že
Prosinec 8, 200915 r za 500,- je COD4 tvoje ) já myslím že si ještě COD4 zahrajeme,bych tu origošku neprodával
Prosinec 8, 200915 r co dnes,dojdeš?? btw včera docela vopruz s připojením ke kámošům...doufám že to dnes bude šlapat jak má
Prosinec 8, 200915 r covece nevim ... 4dny sem byl doma akroat spat ... potrebujuu do dat doma trochu do pucu ...odvsivit se atd... uvidime jak to casove budu zvladat
Prosinec 8, 200915 r covece nevim ... 4dny sem byl doma akroat spat ... potrebujuu do dat doma trochu do pucu ...odvsivit se atd... uvidime jak to casove budu zvladat nedělej pupínky a ať seš 20,00 nachystanej
Prosinec 8, 200915 r nedělej pupínky a ať seš 20,00 nachystanej hmm já myslim že moje cena je slušná .))
Prosinec 8, 200915 r Autor tak tu musím sehnat...jinak nejsem truhlík a vím o co jde......máme v práci jednoho hráče jako jste vy dva.....
Prosinec 8, 200915 r tak tu musím sehnat...jinak nejsem truhlík a vím o co jde......máme v práci jednoho hráče jako jste vy dva..... ten crack je jen na singl,na mp jej netřeba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.