Prosinec 9, 200915 r Tak snad uz zdravy od patku bych zas mohl chodit snad uz cvicit, jinak prace je hodne ze vas tady i musim zanedbavat
Prosinec 9, 200915 r Tak snad uz zdravy od patku bych zas mohl chodit snad uz cvicit, jinak prace je hodne ze vas tady i musim zanedbavat si říkám že vůbec nechodíš
Prosinec 9, 200915 r Jinak otazka na prazske , co dat srazek pristi stredu nebo ctvrtek v hostiku zase?
Prosinec 9, 200915 r http://www.novinky.cz/ekonomika/186462-ben...-v-regionu.html ještě nějaký pozitivní zprávy ???
Prosinec 9, 200915 r sa tu stazujete....my to mame drahe tak ci tak no jo ale vy už máte eura tak si to můžete dovolit
Prosinec 9, 200915 r Ale my to drahe nechceme no ja stejne beru naftu za 24.90 a zatim se to porad nemeni tak snad to i tak zustane ale vim ze po novem roce to nikoho nemine to zdrazeni a od dubna bude dalsi zdrazeni protoze se zvysi podil bioslozky v PHM
Prosinec 9, 200915 r kde su tie casy ked som bol v starej robote a pri kazdom tankovani, co bolo asi kazdy den bo som jazdieval tak 600-1000km denne, zobral 5-15 l benzinu, to som vtedy nemal auto a predaval benzin po 30sk lebo vtedy bol u nas 40sk, to bolo tak pred rokom a pol. doma na balkone som mal kanistre benzinu teraz ked mam auto si musim tankovat za svoje:D
Prosinec 9, 200915 r ale to boli podstivo usetrene litre benzinu nikde nic nechybalo, jazdil som na spotrebu a tiez som mal fabcu II ale 1,2 htp 44kw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.