Prosinec 9, 200915 r Loool.... asi sem blblej jak sem to videl pred retuší ... .)) To je fakt masark )
Prosinec 9, 200915 r taky už mám docela hlad jako vlk,dneska to vidím buď segedín nebo játra na cibulce s rýží
Prosinec 9, 200915 r á pán je angličan Jestli jsem nekde udelal chybu tak se omlouvam, ja nevim takhel jsme to meli napsany v praci a bylo to docela dobry no proste obyc hovezi platky omacka a brambor
Prosinec 9, 200915 r á pán je angličan pan je clasic iny zasa comfort....a niekto elegance...... ja som sport :DDDDDD
Prosinec 9, 200915 r Jestli jsem nekde udelal chybu tak se omlouvam, ja nevim takhel jsme to meli napsany v praci a bylo to docela dobry no proste obyc hovezi platky omacka a brambor myslel jsem jako že toto jí v Anglii
Prosinec 9, 200915 r myslel jsem jako že toto jí v Anglii Tak to jo ja to pochopil ze tam mam nekde hrubku
Prosinec 9, 200915 r Ja ty cinsky a thajsky veci nejak nemusim bych se bal za nasledky potom nesmíš se s tím moc srát....prinejhorším se z toho jen posereš a pobleješ :smich:
Prosinec 9, 200915 r Ja ty cinsky a thajsky veci nejak nemusim bych se bal za nasledky potom ale take cinanky alebo thajky..... lol lol :p :p :prc: :prc:
Prosinec 9, 200915 r nesmíš se s tím moc srát....prinejhorším se z toho jen posereš a pobleješ :smich: No tak to bych absolvovat nechtel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.