Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Loool.... asi sem blblej jak sem to videl pred retuší ... .)) To je fakt masark ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Kua jdu si pro žrádlo bo tu hebnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 taky už mám docela hlad jako vlk,dneska to vidím buď segedín nebo játra na cibulce s rýží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 co si zohnal vcera na obed? ja mam dnes ciganskou pečínku s rýži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 kua same fajnšmekroviny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 a ja zase zeru bambus ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 bambus??? :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 čínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak já jsem po o,dal jsem si fazolovou a kuřecí játra na cibulce s rýží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak uz jsem z obeda dneska byl Roastbeef a brambor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak uz jsem z obeda dneska byl Roastbeef a brambor á pán je angličan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 a ja zase zeru bambus ú bych si dal taky s nudlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 á pán je angličan Jestli jsem nekde udelal chybu tak se omlouvam, ja nevim takhel jsme to meli napsany v praci a bylo to docela dobry no proste obyc hovezi platky omacka a brambor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 sem mel s nudlánkama .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja ty cinsky a thajsky veci nejak nemusim bych se bal za nasledky potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 á pán je angličan pan je clasic iny zasa comfort....a niekto elegance...... ja som sport :DDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja sport byval take ted uz spis ten comfort s eleganci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Jestli jsem nekde udelal chybu tak se omlouvam, ja nevim takhel jsme to meli napsany v praci a bylo to docela dobry no proste obyc hovezi platky omacka a brambor myslel jsem jako že toto jí v Anglii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 sem mel s nudlánkama .) ač jsem plnej tak tiše závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 myslel jsem jako že toto jí v Anglii Tak to jo ja to pochopil ze tam mam nekde hrubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja ty cinsky a thajsky veci nejak nemusim bych se bal za nasledky potom nesmíš se s tím moc srát....prinejhorším se z toho jen posereš a pobleješ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 kua vy se s tim dneska ne *** te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja ty cinsky a thajsky veci nejak nemusim bych se bal za nasledky potom ale take cinanky alebo thajky..... lol lol :p :p :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak tech uz bych se nebal lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 nesmíš se s tím moc srát....prinejhorším se z toho jen posereš a pobleješ :smich: No tak to bych absolvovat nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.