Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Docela zajimava zprava http://ekonomika.idnes.cz/volkswagen-preve...02_ekoakcie_fih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak to jo ja to pochopil ze tam mam nekde hrubku ee na to tu moc nehrajeme...teda kromě např.lami/lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No tak to bych absolvovat nechtel hele vyzkoušet se musí všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak to jsou takovy detaily co zas ja moc neresim nebo myslis 5 samyc lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 slušná pařba mrkni na to Nuke na konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 A co je good parba? Ja se moc tesim na Diablo III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 ondro to je jak hazet perly sviním .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 ondro to je jak hazet perly sviním .) ještě jedna s troškou kempu ale dobře je nakonec dal http://www.youtube.com/watch?v=Q4wD4DoQNsY...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Pěkně to vykempil )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Jirko jak si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Pěkně to vykempil )) kuava dneska bych ji taky dal tu atomovku,ale těch 25 killů je hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 jo to je moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Jirko jak si to myslel nevim jestli ma cenu ti tto vysvetlovat )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No me urcite ne ja jsem ani nevedel ze me to chcete vysvetlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 jo to je moc ... včera jsem to málem dal na tý sněhový mapě s tou ponorkou,ale měl jsem tuším 19 killů aa nějakej jouda mě dal martyrem,no ale to skore jsem měl nakonec luxusní 34-2-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No me urcite ne ja jsem ani nevedel ze me to chcete vysvetlovat Tome ,co ti není jasný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ale ja jsem nepochopil proc rikal Jirka, to hazeni hrachu tem svinim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ale ja jsem nepochopil proc rikal Jirka, to hazeni hrachu tem svinim Ja mluvil o perlach )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ale ja jsem nepochopil proc rikal Jirka, to hazeni hrachu tem svinim jakej hrách??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No tak vidis jaky v tom mam uz bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja si to spletl s tim prislovym hazeni hrachu na zed lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Ja mluvil o perlach )) Ja si to spletl s tim prislovym hazeni hrachu na zed lol :smich: dneska teda perlíš ti řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Asi má ještě horečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 možná by to chtělo to dostat z těla ven......co Tome mám ti doporučit nějakou fajn stránku'?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No nejaka fajn stranka by neuskodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.