Prosinec 9, 200915 r :smich: dneska teda perlíš ti řeknu No je pravda ze nejsem asi jeste v kondici uplne hlavne jsem hrozne unaveny ale fakt dost
Prosinec 9, 200915 r No je pravda ze nejsem asi jeste v kundici uplne hlavne jsem hrozne nadrzeny ale fakt dost no to je pěkný,ale takhle veřejně nám to sem radši nepiš
Prosinec 9, 200915 r Nazdar lidi, dnes jste to tu nějak rozjeli čau dneska tu razíme heslo "nesrat se a jednat !!"
Prosinec 9, 200915 r to já se dnes ve škole málem posral , né doslovně , ale den na hovno, zápočtový testy, takže jsem to zabalil o 3 hodiny dřív Upraveno Prosinec 9, 200915 r od baris
Prosinec 9, 200915 r to já se dnes ve škole málem posral , né doslovně , ale den na hovno, zápočtový testy, takže jsem to zabalil o 3 hodiny dřív tak jako škoda že né doslovně,bys sem pak mohl dát nějaký fota
Prosinec 9, 200915 r tak jako škoda že né doslovně,bys sem pak mohl dát nějaký fota to by se ti líbilo viď si zajdi na na ty tvoje stránky, tam jich máš dost
Prosinec 9, 200915 r to by se ti líbilo viď si zajdi na na ty tvoje stránky, tam jich máš dost Ty vole ja to precet , ze si se posral a pouzil si na utreni zapoctove listy
Prosinec 9, 200915 r Ty vole ja to precet , ze si se posral a pouzil si na utreni zapoctove listy :_icon_smich2:
Prosinec 9, 200915 r Ty vole ja to precet , ze si se posral a pouzil si na utreni zapoctove listy :smich: to snad ne, už to nehul! lol
Prosinec 9, 200915 r možná něco z tý číny začíná působit myslíš že tu vařej chemický zbraně jo ?? Doufam ze to hygiena brzo zavre .)
Prosinec 9, 200915 r tak aby ses toho vubec dočkal, soudě podle toho jak sis přečetl ten předchozí příspěvek ti moc času nezbývá
Prosinec 9, 200915 r dojdu ...asi ... pravděpodobně Bubnovat až v neděli Upraveno Prosinec 9, 200915 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.