Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 no sneseš toho dost,tak proto Jasně .. to zas budou hlody o bobulých ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 dojdu ...asi ... pravděpodobně Bubnovat až v neděli hele dneska musíme udělat tu atomovku,já to už na jedný mapě zažil a je to prdel,akorát to spustil ale někdo z protihráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tj ale to na HQ neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 btw co dnes dojdeš nebo jdeš bubnovat?? no já dojdu, ale na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 No nic .. tak já pomalu abych šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak čabas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 čau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tj ale to na HQ neuděláš no včera mi k tomu moc nechybělo..trošku s tvou pomocí na střeše ale je pravda že tento mod není na toto optimální,budu muset vyzkoušet Domination na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Tak čabas :kol-51: čuss a večer na značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak se tady chlapci mějte tebe Jirko si najdu vždy a všude :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak já vás taky opouštím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 nikáááááááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 dneska je tu nějaký mrtvo co se děje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 aj ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Take dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ahoj, taky zdravím, i když se tu dnes moc dlouho nezdržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 čauec vy 3 vopičáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Kdo je u tebe opičák..ty ondro jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 nemyslel jsem to škaredě to bylo jen pro odlehčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tak kde ste lidi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 psychicky se připravuju k zubaři :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Sem tu ,.... tak uz muzu s autem do myčky .. dneska novej drbanec ... zase nejakej kokot neumi parkovat .)) Ze ja se rozciluju Klíčem si udělám na haubnu obří píču a budu do všech bourat !! .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 psychicky se připravuju k zubaři :smich: tak to žádná příjemná představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Sem tu ,.... tak uz muzu s autem do myčky .. dneska novej drbanec ... zase nejakej kokot neumi parkovat .)) Ze ja se rozciluju Klíčem si udělám na haubnu obří píču a budu do všech bourat !! .) kuava to teda nasere,holt lidi jsou svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.