Prosinec 10, 200915 r tak to žádná příjemná představa to né no a pak ještě celý odpoledne cestovat, snad to nebude bolet
Prosinec 10, 200915 r Sem tu ,.... tak uz muzu s autem do myčky .. dneska novej drbanec ... zase nejakej kokot neumi parkovat .)) Ze ja se rozciluju Klíčem si udělám na haubnu obří píču a budu do všech bourat !! .) čau,,, no to potěší
Prosinec 10, 200915 r jak si včera odešel tak sem se trošku nasral ,hráli jsme já měl 21 killů a že spustím heli......jak ji spustím bum a konec mapy Druhou mapu po tom jsme hráli a nějakej týpek ji nahrál a byl konec. Takže to jde nahrát i na HQ ale je to hodně o lucku
Prosinec 10, 200915 r hoši, tak já se prozatím loučím, možná se tu ještě ukážu, tak zatím čau hlavně ať ti to v poho dopadne
Prosinec 10, 200915 r hoši, tak já se prozatím loučím, možná se tu ještě ukážu, tak zatím čau Tak at te tam moc netrapi
Prosinec 10, 200915 r Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika
Prosinec 10, 200915 r Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika no je pravda že na hq nesmíš vlízt protože tam to vždycky schytáš
Prosinec 10, 200915 r Moc prace dneska to navic ani neutika musíš trošku improvizovat...ono pak půjde uvidíš Upraveno Prosinec 10, 200915 r od spineshank
Prosinec 10, 200915 r Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika ale sere mě to že chyběli 4 zabití a s tou heli bych je dal jako malinu
Prosinec 10, 200915 r Tak jsem zpět , český zdravotnictví je tááák krásný Jsem obědnanej na desátou, tak tam přijdu a předemnou 7 lidí , že prej nestíhaj Takže ať v půl jedný
Prosinec 10, 200915 r díky všem, já se zubaře nebojím, takže snad to bude ok. Jedinýho čeho se bojím, tak aby mě to pak nebolelo celý odpoledne, protože musím jezdit
Prosinec 10, 200915 r To se ale musis nekde sikovne zasit pac kdyz te nekdo na mape najde a killne te tak ti ta heli zkonci ne ?
Prosinec 10, 200915 r To se ale musis nekde sikovne zasit pac kdyz te nekdo na mape najde a killne te tak ti ta heli zkonci ne ? pokud už lítáš tak ne,jakmile začneš lítat tak si to celý dohraješ
Prosinec 10, 200915 r To je pekne naprd oddalovani takovy neprijemny veci mě spíš štve, že sem tam byl zbytečně, jinak zubař jako takovej mi nevadí
Prosinec 10, 200915 r Autor mě spíš štve, že sem tam byl zbytečně, jinak zubař jako takovej mi nevadí no mě vadí zubař, ale zubařka ne
Prosinec 10, 200915 r no mě vadí zubař, ale zubařka ne no právě že tady je zubař, tak mě tam ani nic neláká chodit
Prosinec 10, 200915 r Maro no takova zubarka by nebyla spatna a hlavne kdyz by se jeji chrup przkoumal i necim jinym
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.