baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tak to žádná příjemná představa to né no a pak ještě celý odpoledne cestovat, snad to nebude bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Sem tu ,.... tak uz muzu s autem do myčky .. dneska novej drbanec ... zase nejakej kokot neumi parkovat .)) Ze ja se rozciluju Klíčem si udělám na haubnu obří píču a budu do všech bourat !! .) čau,,, no to potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 si tam dám radlici a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 hoši, tak já se prozatím loučím, možná se tu ještě ukážu, tak zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 jak si včera odešel tak sem se trošku nasral ,hráli jsme já měl 21 killů a že spustím heli......jak ji spustím bum a konec mapy Druhou mapu po tom jsme hráli a nějakej týpek ji nahrál a byl konec. Takže to jde nahrát i na HQ ale je to hodně o lucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 hoši, tak já se prozatím loučím, možná se tu ještě ukážu, tak zatím čau hlavně ať ti to v poho dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tak kde ste lidi?? Moc prace dneska to navic ani neutika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 hoši, tak já se prozatím loučím, možná se tu ještě ukážu, tak zatím čau Tak at te tam moc netrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika no je pravda že na hq nesmíš vlízt protože tam to vždycky schytáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) Moc prace dneska to navic ani neutika musíš trošku improvizovat...ono pak půjde uvidíš Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ondro tak jasne dat to urcite jde .)) Akorat je to takovej hunt a asi nesmis hlidat HQ ) ale spis nekde kempit klasika ale sere mě to že chyběli 4 zabití a s tou heli bych je dal jako malinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Tak jsem zpět , český zdravotnictví je tááák krásný Jsem obědnanej na desátou, tak tam přijdu a předemnou 7 lidí , že prej nestíhaj Takže ať v půl jedný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 baris:čeká tě zubař??nezávidím..držím pěstičky at je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 díky všem, já se zubaře nebojím, takže snad to bude ok. Jedinýho čeho se bojím, tak aby mě to pak nebolelo celý odpoledne, protože musím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To se ale musis nekde sikovne zasit pac kdyz te nekdo na mape najde a killne te tak ti ta heli zkonci ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 baris:čeká tě zubař??nezávidím..držím pěstičky at je vše ok ahoj prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To se ale musis nekde sikovne zasit pac kdyz te nekdo na mape najde a killne te tak ti ta heli zkonci ne ? pokud už lítáš tak ne,jakmile začneš lítat tak si to celý dohraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To je pekne naprd oddalovani takovy neprijemny veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To je pekne naprd oddalovani takovy neprijemny veci mě spíš štve, že sem tam byl zbytečně, jinak zubař jako takovej mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To si jel do RBK nebo do VDF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 jen vedle do mikulek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 mě spíš štve, že sem tam byl zbytečně, jinak zubař jako takovej mi nevadí no mě vadí zubař, ale zubařka ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 no mě vadí zubař, ale zubařka ne no právě že tady je zubař, tak mě tam ani nic neláká chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Maro no takova zubarka by nebyla spatna a hlavne kdyz by se jeji chrup przkoumal i necim jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.