cerrtinka Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ahoj prdelko ahoj zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 abytste se z toho nepo**** Tak dneska k obedu pecene kureci stehno a brambor no skoda ze tohodle zrovna davaji male porce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tady to je jako seznamka osamělých duší...panebože...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 abytste se z toho nepo****Tak dneska k obedu pecene kureci stehno a brambor no skoda ze tohodle zrovna davaji male porce si to kup 2x a máš porci pořádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ondro zrovna tohle jidlo bych tak udelal ze bych si ho i koupil dvakrat ale bohuzel u nas v praci to nejde a co mas ty dobreho dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) A hle, další s pěkným podpisem Tak já se loučím, jdu na oběd a pak k tomu zubaři Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 dobre ranko prajem priaznivci zeleneho sipu dnes mam za sebou elektronicke vyberove konanie, cize preto sa tu ukazujem az teraz co nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 A hle, další s pěkným podpisem Tak já se loučím, jdu na oběd a pak k tomu zubaři Tak se dobre najez at te pak neboli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 dobre ranko prajem priaznivci zeleneho sipu dnes mam za sebou elektronicke vyberove konanie, cize preto sa tu ukazujem az teraz co nove? A tak co uz te elektronicky vybrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ondro zrovna tohle jidlo bych tak udelal ze bych si ho i koupil dvakrat ale bohuzel u nas v praci to nejde a co mas ty dobreho dneska? dneska mám na výběr z tohoto tak nevím co si dát ČT Zeleninová 1. Čevapčiči,brambor, hořčice, cibule 2. Mexické pikantní fazole, chléb. - Výběr: Gordon blue, ameriky, obloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 teda koukám že je to tu podpisová mánie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 gordon blue ? .. co sis vybral .. ja dneska jatyrka na cibulce s rejzickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 teda koukám že je to tu podpisová mánie ano...jinak to nejde...s někým je to hold těžký...a já to nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 gordon blue ? .. co sis vybral .. ja dneska jatyrka na cibulce s rejzickou ty woe to sem měl včera ..rýže nebyla úplně dle mého gusta,ale játýrka joo co si dám dneska fakt nevím,kolega jde na fazole,ale toho je taková porce že minule sem sežral jen půlku a byl jsem úplně plnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ano...jinak to nejde...s někým je to hold těžký...a já to nejsem Nechci rejpat tlučhubo Ale topic o tvém vozu sem tu taky nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 dneska mám na výběr z tohoto tak nevím co si dátČT Zeleninová 1. Čevapčiči,brambor, hořčice, cibule 2. Mexické pikantní fazole, chléb. - Výběr: Gordon blue, ameriky, obloha No reknu ti ze bych si asi moc nevybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 teda koukám že je to tu podpisová mánie Kdo nema podpis neni IN lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Nechci rejpat tlučhubo Ale topic o tvém vozu sem tu taky nikde neviděl nejde o topic....ale o to že ho mám..a ty jsi ho i viděl na vlastní oči.....a něco o autech vím....na rozdíl od NĚKOHO a víte že mám full tak není co se chlubit více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 No dobře ale to sis ho mohl někde pujčit, pro ostatní je to ta samá pohádka jako sedmi trpajzlících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 No reknu ti ze bych si asi moc nevybral jdu na to tak držte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 No dobře ale to sis ho mohl někde pujčit, pro ostatní je to ta samá pohádka jako sedmi trpajzlících OK mám naskenovat techničák? Snad už pak budeš v klidu a pohodě trpajzlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 jdu na to tak držte palce Tak jak to dopadlo , jsi ok?ja jsem si byl jeste pro cokoladovou Deli XXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 to já tu mám asi 8 mikulášů a čertů z čokoladičky.....prcek to nejí tak to zbylo na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 OK mám naskenovat techničák? Snad už pak budeš v klidu a pohodě trpajzlíku Snad obříku ne ?? .) Jo frkni to sem do placu ... budu spokojenej .. alespon se vyhnem spekulacím hubeňoure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) no zklamu Tě a budete mi dál nevěřit, páč abych Vám ukázal jméno..adresu...RZ.....sorry...neee Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.