Prosinec 11, 200915 r Autor Ty ses zase rozmrzelej , copak .. nezabraly ti včera ani modrý pilulky ? ty já nepoužívám..co neupíchám to ulížu
Prosinec 11, 200915 r Autor Máro já myslel, že si tam vrchní principál A ty se přece něškolej musím jít příkladem...... a dobře se tam bude spát
Prosinec 11, 200915 r No musim rict ze dneska se skoli vsude, i u nas v TOP managementu se skoli, clovek se ma porad co ucit
Prosinec 11, 200915 r Ide Dežo s Araňou po ulici: - Araňa, smrdi ti piča! - Dyk dobre, budem robiť menše kroky. :D:D:D:D:D:D
Prosinec 11, 200915 r Víte proč se zdraví "Alfisti"? Protože se všichni znají ze servisu A víte proč má Ford tak tlustou servisku? Protože sou v ní všechny jízdní řády na vlak
Prosinec 11, 200915 r Přijde Pepíček za maminkou a povídá "Mami já chci psa" Maminka na to: " Žádnej pes nebude, pouští to chlupy, je to pořád špinavý...pes nebude" Pepíček zase "Já chci psa" Maminka : "Už jsem řekla, přej si cokoliv jiného,ale psa ne" Pepíček : "Dobrá,tak já si s tebou chci dneska hrát na maminku a tatínka" Maminka chvilku přemýšlí.. Hraničí to s incestem, ale co pro jednou se nic nestane "Tak co mám dělat?" Pepíček "Vykoupej se, vem si fajnový prádýlko, lehni si do postele a čekej" Tak maminka vše udělá,leží a čeká. V tom se rozrazí dveře do ložnice, v nich stojí Pepíček v tátových trenkách a povídá : "Stará vstávej, jdeme mladýmu koupit psa!"
Prosinec 11, 200915 r nazdar,ale radši to tak veřejně nepiš nazdar , uz dorazila zásilka špivanavýho spodního prádla co sis objednal ?
Prosinec 11, 200915 r jeden ostřejší "Mami, tatínek mě zneužívá!" "A jak tě zneužívá, Aničko?" "Tahá mě za ouška!" "Ale to není žádné zneužívání Aničko, a co ti při tom říká?" "Kuř ty děvko!!!"
Prosinec 11, 200915 r lol Ondro to mi připomělo další vtip Anička se ráno probudí a říká: "tatínku mě asi v noci znásilnil kozel! " tatínek se zatahá za jeho vousy a říká: " Tak kozel říkáš! " lol
Prosinec 11, 200915 r Tohle me docela pobavilo "Babičko, můžu si hrát s tvými ňadry?" "Ano, můžeš, ale nechoď s nimi moc daleko."
Prosinec 11, 200915 r Jeden podpulťák od Ondry : ) Baví se dva kamarádi v hospodě... Hele používáte při sexu kondomy ?? Jasně, že používáme. A stene se vám občas, že tam zůstane ? No občas se to stane. A jak to řešíš? Normálně ho vyseru!
Prosinec 11, 200915 r Jirko tak to je drsný, no jinak taky príhodim jedne do placu Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: "Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to?" A manžel jen mávne rukou: - "Ale prosím tě, na to moje mrdání..."
Prosinec 11, 200915 r Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: "Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej až kolem pojede pluh a pak jeď za ním." Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním tři čtvrtě hodiny až pluhař vystoupí a ptá se jí, co to dělá. Ona mu vysvětlí, že jí otec poradil,že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.