Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ty ses zase rozmrzelej , copak .. nezabraly ti včera ani modrý pilulky ? ty já nepoužívám..co neupíchám to ulížu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tome tomu se říká plná palba .) Aha tak uz jsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 A to je slovo do pranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Máro já myslel, že si tam vrchní principál A ty se přece něškolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Máro já myslel, že si tam vrchní principál A ty se přece něškolej musím jít příkladem...... a dobře se tam bude spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 No musim rict ze dneska se skoli vsude, i u nas v TOP managementu se skoli, clovek se ma porad co ucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 musím jít příkladem...... a dobře se tam bude spát a prdět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 nazdar tomas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 ty já nepoužívám..co neupíchám to ulížu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ahoj David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Přestaňte se miliskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ide Dežo s Araňou po ulici: - Araňa, smrdi ti piča! - Dyk dobre, budem robiť menše kroky. :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 lol tak to je moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 nazdar ... ja jdu jen do jedenactek nazdar,ale radši to tak veřejně nepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Víte proč se zdraví "Alfisti"? Protože se všichni znají ze servisu A víte proč má Ford tak tlustou servisku? Protože sou v ní všechny jízdní řády na vlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Přijde Pepíček za maminkou a povídá "Mami já chci psa" Maminka na to: " Žádnej pes nebude, pouští to chlupy, je to pořád špinavý...pes nebude" Pepíček zase "Já chci psa" Maminka : "Už jsem řekla, přej si cokoliv jiného,ale psa ne" Pepíček : "Dobrá,tak já si s tebou chci dneska hrát na maminku a tatínka" Maminka chvilku přemýšlí.. Hraničí to s incestem, ale co pro jednou se nic nestane "Tak co mám dělat?" Pepíček "Vykoupej se, vem si fajnový prádýlko, lehni si do postele a čekej" Tak maminka vše udělá,leží a čeká. V tom se rozrazí dveře do ložnice, v nich stojí Pepíček v tátových trenkách a povídá : "Stará vstávej, jdeme mladýmu koupit psa!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 nazdar,ale radši to tak veřejně nepiš nazdar , uz dorazila zásilka špivanavýho spodního prádla co sis objednal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 jeden ostřejší "Mami, tatínek mě zneužívá!" "A jak tě zneužívá, Aničko?" "Tahá mě za ouška!" "Ale to není žádné zneužívání Aničko, a co ti při tom říká?" "Kuř ty děvko!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 A copak copak ze by nova ouchylka Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 lol Ondro to mi připomělo další vtip Anička se ráno probudí a říká: "tatínku mě asi v noci znásilnil kozel! " tatínek se zatahá za jeho vousy a říká: " Tak kozel říkáš! " lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tohle me docela pobavilo "Babičko, můžu si hrát s tvými ňadry?" "Ano, můžeš, ale nechoď s nimi moc daleko." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Jeden podpulťák od Ondry : ) Baví se dva kamarádi v hospodě... Hele používáte při sexu kondomy ?? Jasně, že používáme. A stene se vám občas, že tam zůstane ? No občas se to stane. A jak to řešíš? Normálně ho vyseru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Jirko tak to je drsný, no jinak taky príhodim jedne do placu Chlap leží na gauči a čumí na fotbal v upoceným tílku s lahváčem v jedný ruce a s ovladačem v druhý. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem, ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: "Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to?" A manžel jen mávne rukou: - "Ale prosím tě, na to moje mrdání..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: "Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej až kolem pojede pluh a pak jeď za ním." Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním tři čtvrtě hodiny až pluhař vystoupí a ptá se jí, co to dělá. Ona mu vysvětlí, že jí otec poradil,že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.