Prosinec 11, 200915 r hustej Děti jedou se školou na výlet a za městem se jim porouchá autobus. Řidič se na to podívá a povídá učitelce, aby nechala děti venku proběhnout a sám se pustí do opravy. Za chvíli k němu přijde Pepiček a směje se mu:“Já vím, proč to nejede.“ Řidič ho pošle pryč a on za chvíli znovu otravuje: “Já vím proč to nejede.“ Řidič už je rozčilený a posílá ho pryč, ale Pepíček si nedá říct a rýpe: “Já vím, proč to nejede.“ “Tak proč teda?“, rozčiluje se řidič. “Protože je to rozbitý.“
Prosinec 11, 200915 r jinak prej včera zabanovali přes 2500 účtů těch co čítovali :aggressive: My jsme taky jedoho takovýho kkt na jedný mapě měli,nick Grand Prix samej headshot,střílení přes zdi a vždycky do hlavy ....no kkt jak prase skore 17/0/0 tak jsme šli doprdele....fakt hnus tito lidi,nechápu jak je to může bavit
Prosinec 11, 200915 r To asi proste se snazej o nuke treba mesic a zesilej z toho Pak jdou na to z ostra .))
Prosinec 11, 200915 r Autor kecáš sedíš v první řade, určitě to máš nadrceny a porad se hlásíš ne jsem vzadu opřenej o ledničku
Prosinec 11, 200915 r Autor Jirko dyt si pujdeme sednout do te kavarny co je tam dole vevnitr s ním nikam nechoď!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosinec 11, 200915 r Ach jo ted volali z auditu ze neco potrebuji a ja myslel ze to bude klidny patek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.