Prosinec 11, 200915 r Tak uz jsem ti nastinil situaci, uz je venku fakt zima a pristi tyden ma byt hodne chladny, tak pujdeme si sednou uz minule se slo taky sednout, na stani venku uz to fakt neni
Prosinec 11, 200915 r Autor Tak uz jsem ti nastinil situaci, uz je venku fakt zima a pristi tyden ma byt hodne chladny, tak pujdeme si sednou uz minule se slo taky sednout, na stani venku uz to fakt neni jako že ti venku blbě stojí jo ?
Prosinec 11, 200915 r No jestli plni manzelske povinnosti a provadi doma gymnastiku tak urcite nefunguje
Prosinec 11, 200915 r Nic pánové .. já to prcáám ) ( jako že du dom ) Upraveno Prosinec 11, 200915 r od Evers
Prosinec 11, 200915 r Autor No to se nekdo ma taky pekny vikend a zbytek dne špatně..hnusný víked a ať je mu zle
Prosinec 11, 200915 r za tedlech stupnu nestoji vubec .) no hlavně v tété zimě nevytahovat vůbec,jinak prochladne
Prosinec 11, 200915 r Autor no hlavně v tété zimě nevytahovat vůbec,jinak prochladne když neholíš...je v teple TY WOÉ TO JE TÉMA
Prosinec 11, 200915 r Autor a bude rýmicčka no co stejně ti z něj odkapává tak co jdu se zase školit-spát
Prosinec 11, 200915 r Ondro večer asi nefunguješ vid? .) jako mám v plánu že bych měl být snad okolo 22 nejpozději doma,možná i dříve äle někdy se to zvrtne tak abych nebyl až v sobotu ráno doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.