Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak uz jsem ti nastinil situaci, uz je venku fakt zima a pristi tyden ma byt hodne chladny, tak pujdeme si sednou uz minule se slo taky sednout, na stani venku uz to fakt neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak uz jsem ti nastinil situaci, uz je venku fakt zima a pristi tyden ma byt hodne chladny, tak pujdeme si sednou uz minule se slo taky sednout, na stani venku uz to fakt neni jako že ti venku blbě stojí jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 za tedlech stupnu nestoji vubec .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 za tedlech stupnu nestoji vubec .) není pravda......já němá probléma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Marku musi stat vzdy a vsude to bys mel vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 není pravda......já němá probléma co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ondro večer asi nefunguješ vid? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 No jestli plni manzelske povinnosti a provadi doma gymnastiku tak urcite nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) Nic pánové .. já to prcáám ) ( jako že du dom ) Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Nic pánové .. já to prcáám ) ( jako že du dom ) KONEČNĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 No to se nekdo ma taky pekny vikend a zbytek dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 co ? JAKO ŽE MI STOJÍ FURT..I TEĎKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 No to se nekdo ma taky pekny vikend a zbytek dne špatně..hnusný víked a ať je mu zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 To te to skoleni tak vzrusuje nebo ta lednicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 JAKO ŽE MI STOJÍ FURT..I TEĎKA To sem rád že to vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 za tedlech stupnu nestoji vubec .) no hlavně v tété zimě nevytahovat vůbec,jinak prochladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 To sem rád že to vim ale nic nečekej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 no hlavně v tété zimě nevytahovat vůbec,jinak prochladne když neholíš...je v teple TY WOÉ TO JE TÉMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 To te to skoleni tak vzrusuje nebo ta lednicka NA MANŽELKA NA SKYPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 když neholíš...je v teple TY WOÉ TO JE TÉMA omg :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 no hlavně v tété zimě nevytahovat vůbec,jinak prochladne a bude rýmicčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 a bude rýmicčka no co stejně ti z něj odkapává tak co jdu se zase školit-spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 A nebo jdes do lednicky No odkapa spis teda odtejka porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 NA MANŽELKA NA SKYPU A dyt jsi rikal ze notas tam sebou neberes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ondro večer asi nefunguješ vid? .) jako mám v plánu že bych měl být snad okolo 22 nejpozději doma,možná i dříve äle někdy se to zvrtne tak abych nebyl až v sobotu ráno doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.