Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 To ja pil jen samotny redbully a hral diablo v patek v noci Ondro to jste meli tu vodku s cervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 brý den:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 brý den vinčuju tak co ve ctvrtek koukam ze bude pekna seslost a jaky byl vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ondra se ožráááááááááál no nebude lhát...jako že docela joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 To ja pil jen samotny redbully a hral diablo v patek v noci Ondro to jste meli tu vodku s cervy Tome,to je tequila,mě to vůbec neleze tak jsem si dával jen červíky samotný s rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 A pak si ji měl teda jak turbo vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 no končil jsem okolo 2,30 ráno takže asi troško joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 A jak to pak slo druhy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 brý den vinčuju tak co ve ctvrtek koukam ze bude pekna seslost a jaky byl vikend? jj, ve čtvrtek to bud velký víkend? byl krátkej jako vždy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 A jak to pak slo druhy den no úplně zničenej a dneska je to úplně stejný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Jsem na to zvedavy kolik lidi dorazi Tam budes zase delat paradu s elektronama na zimu no pristi rok taky rozsirim rady taky o zimaky na alu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) Tomas86: elektrony na autě nejsou vše....kdybys raději chtěl nějakou změnu v interieru, na ceně se dohodnem:) Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 no úplně zničenej a dneska je to úplně stejný....... To s tebou soucitim ja sel z patka na sobotu at v pul ctvrty rano a v sobotu na nedeli to nebylo slavnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ahoj lidi, tak nám zas ten víkend skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tomas86: elektrony na autě nejsou vše....kdybys raději chtěl nějakou změnu v interieru, na ceně se dohodnem:) Lukyne tu ja chci a strasne moc, ja jsem chtel zimaky na alu uz letos ale musel jsem koupit letni na novou sezonu pneu i kola, takze to musi pockat intros by to sakra chtelo ale proste jak jdou penize i do bytu tak je to naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tomas86: ve čtvrtek dáme řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 asi by som mal pridat do ostrekovacou nemrznucu zmes co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 asi by som mal pridat do ostrekovacou nemrznucu zmes co ani nemusíš,aspoň ti vydrží až do jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 asi by som mal pridat do ostrekovacou nemrznucu zmes co to já udělal včera, už bylo načase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 to já už mám vyměněno min měsíc,radši to udělám dřív jak později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 nj, každej nemůže bejt tak pečlivej jako ty Já jsem jí vždy zapoměl koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tak sem to taky zapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 nj, každej nemůže bejt tak pečlivej jako ty Já jsem jí vždy zapoměl koupit tak to ti poradím a ještě k tomu zadarmo jak tomu můžeš předejít lej ji tam celej rok tu zimní a pak ti nedojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tak sem to taky zapnul čau,dnes jsem válčil do 2 hodin,kuava mám teď krizovku jak se mi chce spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Zdar Jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.