Prosinec 14, 200915 r To ja pil jen samotny redbully a hral diablo v patek v noci Ondro to jste meli tu vodku s cervy
Prosinec 14, 200915 r brý den vinčuju tak co ve ctvrtek koukam ze bude pekna seslost a jaky byl vikend?
Prosinec 14, 200915 r To ja pil jen samotny redbully a hral diablo v patek v noci Ondro to jste meli tu vodku s cervy Tome,to je tequila,mě to vůbec neleze tak jsem si dával jen červíky samotný s rumem
Prosinec 14, 200915 r brý den vinčuju tak co ve ctvrtek koukam ze bude pekna seslost a jaky byl vikend? jj, ve čtvrtek to bud velký víkend? byl krátkej jako vždy....
Prosinec 14, 200915 r A jak to pak slo druhy den no úplně zničenej a dneska je to úplně stejný.......
Prosinec 14, 200915 r Jsem na to zvedavy kolik lidi dorazi Tam budes zase delat paradu s elektronama na zimu no pristi rok taky rozsirim rady taky o zimaky na alu
Prosinec 14, 200915 r Tomas86: elektrony na autě nejsou vše....kdybys raději chtěl nějakou změnu v interieru, na ceně se dohodnem:) Upraveno Prosinec 14, 200915 r od lukyssek
Prosinec 14, 200915 r no úplně zničenej a dneska je to úplně stejný....... To s tebou soucitim ja sel z patka na sobotu at v pul ctvrty rano a v sobotu na nedeli to nebylo slavnejsi
Prosinec 14, 200915 r Tomas86: elektrony na autě nejsou vše....kdybys raději chtěl nějakou změnu v interieru, na ceně se dohodnem:) Lukyne tu ja chci a strasne moc, ja jsem chtel zimaky na alu uz letos ale musel jsem koupit letni na novou sezonu pneu i kola, takze to musi pockat intros by to sakra chtelo ale proste jak jdou penize i do bytu tak je to naprd
Prosinec 14, 200915 r asi by som mal pridat do ostrekovacou nemrznucu zmes co ani nemusíš,aspoň ti vydrží až do jara
Prosinec 14, 200915 r asi by som mal pridat do ostrekovacou nemrznucu zmes co to já udělal včera, už bylo načase
Prosinec 14, 200915 r nj, každej nemůže bejt tak pečlivej jako ty Já jsem jí vždy zapoměl koupit tak to ti poradím a ještě k tomu zadarmo jak tomu můžeš předejít lej ji tam celej rok tu zimní a pak ti nedojde
Prosinec 14, 200915 r Tak sem to taky zapnul čau,dnes jsem válčil do 2 hodin,kuava mám teď krizovku jak se mi chce spát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.