baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ahoj Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak to ti poradím a ještě k tomu zadarmo jak tomu můžeš předejít lej ji tam celej rok tu zimní a pak ti nedojde dobrý nápad Ale ta letní je lepší na mouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jdu se napapat,snad dnes bude něco co mě postaví na nohy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ondro to se halt tak už někdy stane .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak jsem po o,česnečka a maso po sečuánsku s rýží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Je ti lépe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak najezenej jsem dobře ale únava je znát...no budeme to muset večer pořádně rozehrát co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 kuva kde ste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qr12R30ouHc...player_embedded z některých záběrů mi šel fakt mráz po zádech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 no nazdar chalani a holky,,... ako mame?? inak barisi z toho videa aj mne dosť išiel mraz po chrbte... fuuj.. az som sa rozplakal lebo som si spomenul na svoju havariu... a ako som mohol dopadnut ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ahoj, no to sem se tu na foru koukal, jak dopadl sup , to si měl velký štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jj jak pišeš som mal strašne velke šťastie... no ešte asi niečo mam spraviť na tomto svete.. mam nejake poslanie.. len škoda že neviem ake.. heheh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 To určitě, i z menších nehod jsou těžký zranění Takže opravdu štěstí jak svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak mě z toho taky šel úplně mráz po zádech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jj Ondro, z toho mi šel taky mráz po zádech lol moooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 práce jak na renaultu - neni čaS .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 práce nemá nohy ta neuteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jo ale šéf má , a tak mě kope do zadku když nic nedělám .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 no z toho druheho videa mi fakt išiel mraz po zadech.. heh pekny moooc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jake video??? to druhe som zaregistroval ale to prve mi uslo nejaka buracka ci co???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak akože ja na party nechodim... to ee... ale na takuto party by som určite pošiel.. a určite by som nebol sam kto by išiel že nie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Kua dave co ten divnej myšák posledlej dentalní hygienou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) konecne si niekto vsimol moja avatar :smich: :smich: Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 asi nějakej fetišista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jo ale šéf má , a tak mě kope do zadku když nic nedělám .) se nesmíš nechat,někam se schovej ať tě nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.