spineshank Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jj kafe tu mám moc dobrý a zákaznicím chutná moc šlehačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 tak jí moc neplýtvej, ať ti zůstane nějaká na doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 neboj,kdybys chtěl dám ti recept Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jinak dneska moc výbornej oběd jsem měl,italská se sýrem a houbový kabenátek s bramborama a salátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Ondro to nebude potřeba No já měl smažák s pečenýma bramborama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 prasácíííííííííííííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nudaaaaaa :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Ahoj tak dneska vubec nestiham v praci se dneska nezastavime je to hruza a co jinak jak se vsichni mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 a tak tiez nejak nestiham setko sa zacina hromadit pred vianocami, nemam nic nakupene nic...cize zacinam mat stres...ale mne to bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 To je nejhorsi kazdy ma cely rok pohodu klid a najednou se vsichni muzou podelat tyden pred koncem pracovniho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 taky dnes nějak nestíhám a taky mám nějak plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Teplota dnes ráno: -8,5°C ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 dobre dobre...nejaky som nascipany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak mazej z hospody a neroznášej bacily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to chce čaj,rum a moc to nepřehánět v práci ...možná ještě nějakou sekretářku k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 ste mili sekretarku by to chcelo...nejaku pod stol....hned by mi bolo lepsie :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jako že by Ti zahřejvala nohy???????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 no hej tu jednu nohu ale tu (po)hlavnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 nebo že by sis ty nohy na ni položil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 no hej tu jednu nohu ale tu (po)hlavnu tak to jsi borec, když jí máš až na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 hej, ked pories tu (po)hlavnu ulohu tak potom si na nu nohy vylozim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 a zase jsem u š*kání ...chybí tady Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Bacha už jsem jde TOMAS obšourník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 šuora kade chodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.