Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Marku to jsi mel na me ze radsi ze bydlis dal ode me ne na Bagříka, že vyjíždí s autem na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) Dave : hned mám lepší náladu na tebe je kluku spoleh... K tomu Orlojáři se ani nevyjadřuju Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 pohoda , neni zac:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to se asi ted kouka Ondra to jako vůbec neznám,co to je za filmy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 asi nějakej video manuál k MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OM_3np-C0Ps...player_embedded jedno videjko pre pobavenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Dave : hned mám lepší náladu na tebe je kluku spoleh... K tomu Orlojáři se ani nevyjadřuju a proč ne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to jako vůbec neznám,co to je za filmy??? No to jsou ty filmy kde se provadeji moc prijemne veci lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 a proč ne....... co mi neni rovno , po tom je mi hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 K jakymu Orlojari lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 lol dobrý úplně jako ze života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 co mi neni rovno , po tom je mi hovno no tak teď jsi mě zcela rozebral........ čekal jsem něco lepšího...no co ...ale snaha se cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 asi nějakej video manuál k MW2 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 K jakymu Orlojari k Tobě ne ty ucho....to je mezi dospělejma a ten rebel jsem zde jen JÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 asi nějakej video manuál k MW2 ZNÁŠ TAKY VŮBEC NĚCO JINÝHO???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 určo joo Máro,Jirka zná ještě COD4 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 hmmm to zná dost.....dvě věci......ten musí být chytréééééj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 hmmm to zná dost.....dvě věci......ten musí být chytréééééj Taky COD 5 , COD 2 COD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak sorry...celkem tedy 5 věcí........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak sorry...celkem tedy 5 věcí........ nechápu proč si na mě vylejváš mindrák ... Si zlej , nech toho prosím vadí mi to nebo si na tebe budu ztěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 1) NECITUJ PŘÍSPĚVEK -PORUŠENÍ PRAVIDEL 2) KLIDNĚ SI STĚŽUJ - PORADÍM I KOMU - STANDOVI 3)MINDRÁK NEMÁM - JEN DOBROU NÁLADU A TÍM OSTATNÍ NESKUTEČNĚ S*RU 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Kouma ze se to tady pekne rozjelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jako vždy...když jsem zde já..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zrovna ty bys mi tu mohl vypravet cele hodiny o dodrzovani pravidel Mas dobrou naladu, to ti preju Standovi ... tak jo .. dostanes to odeme pod stromecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.