Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jupííííííí bude varování...Standa se už nemůže jistě dočkat.........a nejsem si vědom porušování pravidel....to o něčem víš?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 dneska tu bude veselo koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Neeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ty woe tady je tady mrtvo a nic s nikým není....ani rejpnout se tu nedá....chjo...asi jdu radši jinam....ale ne na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Máro už si psal Ježichovi o MW2??jestli né tak máš nejvyšší čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jirko,našel jsem zajímavý stránky,docela dobře vše popsaný tak mrkni http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro tak to bych si radši přál mít u stolu na večeři jednoho bezdomovce než tohle tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 děláš chybu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro to jsou zajímavé sajtny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tak jsem zpět to máte radost co? Se to tu nějak rozjelo Bude stížnost na Marka? To se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jsem se ještě po cestě stavil ve škodovce a pan "technik" mě zas pěkně pobavil/vytočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Marku tak to co uz mas varovani? Koukam ze se to posledni dobou Standovi asi bude hromadit v SZ to uz si tam nastavi SPAM filtr na vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jj docela dobře vše popsaný......Mára mi je poslal,když hledal MW2 k Jéžíškovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tome, tak si přivez svůj a nebo si to vyměň sám, no i když v týhle zomě je to na hov.no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Libore to mi ani nemluv jsme volal do Skodovky na vymenu oleje a ten olej do TDI PD pry nemaji to fakt nechapu, dyt TDI PD motoru je jak mraky a oni to nemaji teda v sudu jedine ze si musis koupit ve flaskach no a 500,-/1L je fakt dost pojedeš měnit olej do škodovky?? :smich: za pár kaček uděláš sám nebo s nějakým šikulem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jdu si koupit něco k obědu, tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Bagříku : nebudu psát stížnost , ale petici aby byl Mára trvale zabanován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jirko ale takhle tvrde snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Já jenom tvrdě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro no asi si to udelam sam tak jak na to koukam jen tak pro zajimavost to obvolam co mi reknou kde a dyztak bych zajel nekam koupit olej (i dykz domeho motoru je to fakt ranec) v kellyne koupim filtr a bude to sám si to uděláš za 1/3 ceny v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak jsem volal do autotechnikunger a chteji 560,-/1L, vymena oleje 199,-, oil filter 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 No sam bych si to udelal ale nemam zadnou zdviz a nic abych vypustil olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.